MENU
 

Zaterdag 4

Spelers:

 • Jacob Biemond
 • Thijs van Bolhuis
 • Bram Broeken
 • Daan de Bruin
 • Martijn van Dijk
 • Sebastiaan van Eijk
 • Vincent van Eijk
 • Vincent Fernhout
 • Dean Flaat
 • Niels ten Haaf
 • Nyls de Haan
 • Nick Langeveld
 • Ryan Ruimschoot
 • Bjorn Scherphuis
 • Mike van Senten
 • Rico Vossestein

Leiders/trainers

 Berry Scherphuis

Björn Scherphuis

Teammanager:

Roger Fernhout

Trainingen:

Donderdag 20:15 - 21:45 uur

 

Programma

Programma


Uitslagen

Uitslagen


Stand

Stand


Nieuws

Hertha - 4 stijgt boven zichzelf uit

06 mei 2024
In Aalsmeer moest Hertha aan de bak tegen een altijd moeilijke tegenstander. Vanaf de eerste minuut werd Hertha onder druk gezet.
Lees meer


Bram matchwinnaar in Vinkeveen

22 april 2024
Op een koud en winderig sportpark moest Hertha-4 aan de bak tegen Buitenveldert. Met de wind mee ging Buitenveldert voortvarend van start. 
Lees meer


Hertha 4 - Aalsmeer 5

08 april 2024
Op deze eerste lentedag moest Hertha aan de bak tegen Aalsmeer.De vorm van de laatste weken doet verwachtingen wekken .Toch was het team niet compleet maar met elf man moest dit klusje geklaard worden…
Lees meer


SCW 5- Hertha 4

02 april 2024
Op deze druilerige paaszaterdag reisde Hertha af naar Rijsenhout. Op een modderig complex waar een grote verbouwing plaats vind moesten de mannen aan de bak tegen SCW. 
Lees meer


Hertha-4 De Vecht-2

11 maart 2024
Op het zonnige Vinkeveense sportcomplex moest Hertha aan de bak tegen de Vecht. Na de verliespot in de uitwedstrijd kwamen de mannen zeer gemotiveerd het veld op.
Lees meer


Hertha 4 - VVC 9

19 februari 2024
Een zeer aanvallend ingesteld Hertha ging van af de eerste minuut richting het doel van VVC. Dat leidde tot vele kansen maar pas na een blunder van de VVC keeper werd het 1-0.
Lees meer


Hertha-4 Legmeervogels-2

12 februari 2024
Een vermakelijk potje voetbal in Vinkeveen tussen twee zeer sportieve teams.Hertha geteisterd door vele blessures en twee afwezige spelers die een trip door Zuid Oost Azie maken liet zich niet uit het…
Lees meer


Buitenveldert-8 Hertha-4. Uitslag 4-1

27 november 2023
Na de bizarre bekernederlaag van vorige week moest het door vele blessures geteisterde Hertha aan de bak tegen Buitenveldert.
Lees meer


Ryan helpt hertha 4 aan de overwinning

30 oktober 2023
In Kudelstaart moest Hertha aan de bak tegen RKDES. Van de aftrap stoomde Hertha regelrecht richting doel van de tegenstander. Dat resulteerde in de eerste helft in een aantal fraaie kansen en al na t…
Lees meer


Steyn en Daan beslissen bekerkraker Hertha 4

23 oktober 2023
Herta 4 kreeg Nita 4 op bezoek voor de bekerwedstrijd waar een winnaar uit moest komen om een ronde verder te gaan. Een vermakelijk eerste halfuur met twee aanvallende ploegen met kansen over en weer.
Lees meer


De Vecht 2- Hertha 4

16 oktober 2023
Onder het genot van enkele hagelbuien moest Hertha aan de bak in Loenen aan de Vecht. Het eerste kwartier liet Hertha zich verrassen door een paar snelle counters en stonden ze met 2-0 achter.
Lees meer


Mika neemt met een fraaie hattrick afscheid van Hertha 4

30 mei 2023
Voor de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen moest Hertha 4 aan de bak in Nieuw Vennep. Bij VVC schoten de mannen van Hertha uit de startblokken en binnen vier minuten maakten Mika en Dean er …
Lees meer


Wereldreiziger bjorn coacht HERTHA 4 naar een glansrijke overwinning

21 mei 2023
Terug van een reis door Thailand maar met een stevige blessure die hij opliep bij een val van een scooter zat er niets anders op dan zijn team dan maar te coachen deze zaterdag.
Lees meer


Aalsmeer- Hertha 4 5-1

01 mei 2023
Terwijl de ene kist na de andere met donderend geraas over het veld richting Schiphol vloog warmde Hertha zich op voor de wedstrijd tegen Aalsmeer.
Lees meer


Herta-4 onderuit in Kudelstaart

27 maart 2023
Na een voortvarende start tegen RKDES en een snelle 1-0 voorsprong was het gedaan met Hertha. Binnen vier minuten werd een 1-0 achterstand voor RKDES omgebogen in een 3-1 voorsprong.
Lees meer


Hertha 4 verpletterd SCW met 9-4

20 maart 2023
Op de eerste voorjaarsdag in Vinkeveen moest Hertha aan de bak tegen SCW uit Rijsenhout. Na de afgelaste wedstrijd van vorige week spatte de energie eraf bij de mannen.
Lees meer


DVVA 12 - Hertha 4

13 februari 2023
Een lekkere pot voetbal tussen twee zeer sportieve teams die in de eerste helft voor diverse kansen voor beide doelen zorgde. De achterhoede van Hertha met Bram in de hoofdrol hield DVVA van scoren af…
Lees meer


Hertha 4 - Amstelveen-Heemraad 5

05 februari 2023
Met twee geblesseerden en debutant Niels ten Haaf moest Hertha aan de bak tegen Heemraad uit Amstelveen. Het werd de wedstrijd van de halve minuten.
Lees meer


Hertha 4 - de Vecht 2

28 januari 2023
Op de eerste zonnige zaterdag na de winterstop moest Hertha aan de bak tegen de Vecht uit Loenen. Het was nog spannend of er een scheidsrechter werd gevonden maar die was om twaalf uur op zijn post.
Lees meer


Hertha 4 - Rap 12

12 december 2022
Op deze koude laatste zaterdag van de eerste seizoenshelft moest Hertha aan de bak tegen RAP. De eerste helft was een potje over en weer spelen met weinig kansen.
Lees meer


Rap 13- Hertha 4

05 december 2022
Rap 13 is een team met 13 rappe Japanse mannen die de eerste helft met snelle uitbraken Hertha hun hielen lieten zien. In de vijftiende minuut was het binnen 1 minuut 2-0.
Lees meer


Hertha-4 VVC-6

28 november 2022
Een wedstrijd die met een vroege rode kaart op een zeer sportieve wijze verliep. Hertha ging vlot van start en na vier minuten schoot Nick de bal al in het net.
Lees meer


Hertha 4 fors onderuit in Amstelveen

14 november 2022
Bij Amstelveen Heemraad moest Hertha aan de bak. Om bovenin te blijven meedraaien moest er gewonnen worden. Dat pakte heel anders uit als vooraf gedacht werd.
Lees meer


Hertha 4-RKDES 3

07 november 2022
Hertha moest aantreden tegen de nummer twee van de ranglijst. De achterhoede werd meteen onder druk gezet en binnen vijf minuten moest Thijs al gestrekt naar de hoek om een doelpunt te voorkomen.
Lees meer


SCW5 –HERTHA-4

30 oktober 2022
Onder het bulderende lawaai van opstijgende vliegtuigen en in een prettig najaarszonnetje trad Hertha aan tegen SCW. Van af de aftrap ging Hertha in de aanval en dat resulteerde al snel in een aantal …
Lees meer


Hertha-4 Aalsmeer-6

17 oktober 2022
Op deze druilige zaterdagmiddag moest Hertha aan de bak tegen Aalsmeer. In een chaotisch begin liet de achterhoede van Hertha nog al wat steken vallen. Herhaaldelijk liep Aalsmeer dwars door de verded…
Lees meer


Nederhorst-4 Hertha-4

10 oktober 2022
Na een dramatische competitiestart in Amstelveen waar een 1-4 voorsprong eindigde in een 6-4 verlies revancheerde Hertha zich met een prima potje tegen DVVA en gingen met een 4-3 overwinning van het v…
Lees meer


Bekerkraker in Kockengen

19 september 2022
Voor de derde bekerwedstrijd van dit seizoen moest Hertha 4 op bezoek bij Kockengen 3.Ondanks dat de regen bij bakken uit de hemel kwam was het om half drie droog in Kockengen.
Lees meer


Doelpuntenfestijn in Vinkeveen

12 september 2022
Om kwart over twaalf moest Hertha -4 aantreden tegen Lopik. Het was de tweede bekerwedstrijd van het team. Na het debacle van vorige week kwamen de mannen veel frisser het veld op. Hertha vertrok furi…
Lees meer


We stellen u voor aan het vriendenteam Herta 4

12 september 2022
Boven van links naar rechts; Sebastiaan, Miko, Vincent v.E Vincent F, Jacob, Rico, Dean en coach Roger. Onder Martijn, Bram, Bjorn, Nyls, Ryan, Thijs en Mika.
Lees meer