MENU
 

Zaterdag 4

Spelers:

 • Thijs van Bolhuis

 • Bram Broeken
 • Daan de Bruin
 • Martijn van Dijk
 • Sebastiaan van Eijk
 • Vincent van Eijk
 • Vincent Fernhout
 • Dean Flaat
 • Nyls de Haan
 • Nick Langeveld
 • Ryan Ruimschoot
 • Mika Samsom
 • Bjorn Scherphuis
 • Mike van Senten
 • Rico Vossestein

Leiders/trainers

 Berry Scherphuis

Björn Scherphuis

Teammanager:

Roger Fernhout

Trainingen:

Donderdag 20:15 - 21:45 uur

 

Programma

Programma


Uitslagen

Uitslagen


Stand

Stand


Nieuws

Wereldreiziger bjorn coacht HERTHA 4 naar een glansrijke overwinning

21 mei 2023
Terug van een reis door Thailand maar met een stevige blessure die hij opliep bij een val van een scooter zat er niets anders op dan zijn team dan maar te coachen deze zaterdag.
Lees meer


Aalsmeer- Hertha 4 5-1

01 mei 2023
Terwijl de ene kist na de andere met donderend geraas over het veld richting Schiphol vloog warmde Hertha zich op voor de wedstrijd tegen Aalsmeer.
Lees meer


Herta-4 onderuit in Kudelstaart

27 maart 2023
Na een voortvarende start tegen RKDES en een snelle 1-0 voorsprong was het gedaan met Hertha. Binnen vier minuten werd een 1-0 achterstand voor RKDES omgebogen in een 3-1 voorsprong.
Lees meer


Hertha 4 verpletterd SCW met 9-4

20 maart 2023
Op de eerste voorjaarsdag in Vinkeveen moest Hertha aan de bak tegen SCW uit Rijsenhout. Na de afgelaste wedstrijd van vorige week spatte de energie eraf bij de mannen.
Lees meer


DVVA 12 - Hertha 4

13 februari 2023
Een lekkere pot voetbal tussen twee zeer sportieve teams die in de eerste helft voor diverse kansen voor beide doelen zorgde. De achterhoede van Hertha met Bram in de hoofdrol hield DVVA van scoren af…
Lees meer


Hertha 4 - Amstelveen-Heemraad 5

05 februari 2023
Met twee geblesseerden en debutant Niels ten Haaf moest Hertha aan de bak tegen Heemraad uit Amstelveen. Het werd de wedstrijd van de halve minuten.
Lees meer


Hertha 4 - de Vecht 2

28 januari 2023
Op de eerste zonnige zaterdag na de winterstop moest Hertha aan de bak tegen de Vecht uit Loenen. Het was nog spannend of er een scheidsrechter werd gevonden maar die was om twaalf uur op zijn post.
Lees meer


Hertha 4 - Rap 12

12 december 2022
Op deze koude laatste zaterdag van de eerste seizoenshelft moest Hertha aan de bak tegen RAP. De eerste helft was een potje over en weer spelen met weinig kansen.
Lees meer


Rap 13- Hertha 4

05 december 2022
Rap 13 is een team met 13 rappe Japanse mannen die de eerste helft met snelle uitbraken Hertha hun hielen lieten zien. In de vijftiende minuut was het binnen 1 minuut 2-0.
Lees meer


Hertha-4 VVC-6

28 november 2022
Een wedstrijd die met een vroege rode kaart op een zeer sportieve wijze verliep. Hertha ging vlot van start en na vier minuten schoot Nick de bal al in het net.
Lees meer


Hertha 4 fors onderuit in Amstelveen

14 november 2022
Bij Amstelveen Heemraad moest Hertha aan de bak. Om bovenin te blijven meedraaien moest er gewonnen worden. Dat pakte heel anders uit als vooraf gedacht werd.
Lees meer


Hertha 4-RKDES 3

07 november 2022
Hertha moest aantreden tegen de nummer twee van de ranglijst. De achterhoede werd meteen onder druk gezet en binnen vijf minuten moest Thijs al gestrekt naar de hoek om een doelpunt te voorkomen.
Lees meer


SCW5 –HERTHA-4

30 oktober 2022
Onder het bulderende lawaai van opstijgende vliegtuigen en in een prettig najaarszonnetje trad Hertha aan tegen SCW. Van af de aftrap ging Hertha in de aanval en dat resulteerde al snel in een aantal …
Lees meer


Hertha-4 Aalsmeer-6

17 oktober 2022
Op deze druilige zaterdagmiddag moest Hertha aan de bak tegen Aalsmeer. In een chaotisch begin liet de achterhoede van Hertha nog al wat steken vallen. Herhaaldelijk liep Aalsmeer dwars door de verded…
Lees meer


Nederhorst-4 Hertha-4

10 oktober 2022
Na een dramatische competitiestart in Amstelveen waar een 1-4 voorsprong eindigde in een 6-4 verlies revancheerde Hertha zich met een prima potje tegen DVVA en gingen met een 4-3 overwinning van het v…
Lees meer


Bekerkraker in Kockengen

19 september 2022
Voor de derde bekerwedstrijd van dit seizoen moest Hertha 4 op bezoek bij Kockengen 3.Ondanks dat de regen bij bakken uit de hemel kwam was het om half drie droog in Kockengen.
Lees meer


Doelpuntenfestijn in Vinkeveen

12 september 2022
Om kwart over twaalf moest Hertha -4 aantreden tegen Lopik. Het was de tweede bekerwedstrijd van het team. Na het debacle van vorige week kwamen de mannen veel frisser het veld op. Hertha vertrok furi…
Lees meer


We stellen u voor aan het vriendenteam Herta 4

12 september 2022
Boven van links naar rechts; Sebastiaan, Miko, Vincent v.E Vincent F, Jacob, Rico, Dean en coach Roger. Onder Martijn, Bram, Bjorn, Nyls, Ryan, Thijs en Mika.
Lees meer