Mika neemt met een fraaie hattrick afscheid van Hertha 4

30 mei 2023

Voor de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen moest Hertha 4 aan de bak in Nieuw Vennep. Bij VVC schoten de mannen van Hertha uit de startblokken en binnen vier minuten maakten Mika en Dean er 0-2 van. Al snel nam Hertha wat gas terug , VVC kroop uit zijn schulp en maakte de aansluitings treffer. 1-2 Weer werd de aanval gezocht maar toen er een speler werd neergelegd in het strafschop gebied mocht Nick een penalty nemen die hij benutte. 1-3 .In de laatste minuut voor de rust scoorde VVC wederom en beide teams gingen theedrinken. Ruststand 2-3. Na een paar minuten in de tweede helft kreeg VVC een strafschop tegen en was de stand weer gelijk. Met zeer aanvallend voetbal legde Hertha zijn wil op aan VVC en als snel werd het 3-4 en 3-5. Met vele kansen over en weer kabbelde de wedstrijd naar het einde maar toch zat er nog wat venijn in de staart. In de laatste minuten liep Hertha met een fraaie aanval nog uit en Sebastiaan scoorde , eindstand 3-6. Met een mooie vijfde plaats in de competitie kunnen de mannen op vakantie. Namens alle spelers wordt coach Roger bedankt voor het begeleiden van Hertha 4. Allen een prettige zomer en tot in het nieuwe seizoen.