SCW5 –HERTHA-4

30 oktober 2022

Onder het bulderende lawaai van opstijgende vliegtuigen en in een prettig najaarszonnetje trad Hertha aan tegen SCW. Van af de aftrap ging Hertha in de aanval en dat resulteerde al snel in een aantal kansen. Na een kwartiertje was er een mooie combinatie die Daan fraai afmaakte. 0-1. Even later kwam SCW gelijk na slordig uitverdedigen van Hertha. 1-1. Tot de rust was het spannend met over en weer kansen en twee afgekeurde doelpunten. De thee deed beide teams goed want er ontwikkelde zich een leuke sportieve pot voetbal. Langzaam aan werd Hertha steeds sterker . Dat er niet werd gescoord verbaasde vriend en vijand maar Hertha hield vol. In de laatste twintig minuten stortte Ford Rijsenhout volledig in. Met een geweldige Hattrick besliste Ryan de wedstrijd . 1-4. Nadat Mika twee keer achter elkaar de lat raakte deed Dean nog even de kers op de taart 1-5. Het gehele team was deze zaterdag bij de les maar de man van de wedstrijd was Ryan Ruimschoot.