MENU
 

Vrijwilligerscommissie

Beste Herthaan,
Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord is een van onze doelen van de Vrijwilligerscommissie om de indeling voor vrijwilligers te vereenvoudigen en te verbeteren door middel van een geautomatiseerd systeem!
Na vooronderzoek en testen van verschillende systemen is gebleken dat het plansysteem van vrijwilligerstekort.nl het beste bij ons past. Langs deze weg nodigen wij je van harte uit je te registreren in dit systeem. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken zijn er op de http://hertha.nl website instructies (vrijwilligers handleiding) en de website link (vrijwilligers rooster) gezet. We gaan voor optimaal gebruikersgemak!
Als eerste evenement willen wij je heel graag uitnodigen om je op te geven als vrijwilliger bij VinkCuisine op zaterdag 23 juni. Na de registratie in vrijwilligerstekort.nl kun je zelf eenvoudig je voorkeur en beschikbaarheid aangeven. De tijdsduur van de taken is relatief kort om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken zijn of haar steentje bij te dragen. Je kunt je uiteraard altijd voor meerdere taken opgeven!
Het is de bedoeling dat Hertha het nieuwe plansysteem vanaf volgend seizoen gaat gebruiken om het aanmelden en indelen van vrijwilligerstaken te versoepelen en te professionaliseren. Hierover volgt later meer informatie.
Dus registreer je snel, maar wel volledig en bovenal: geef je op want Hertha ben jezelf!
Hartelijk dank en een sportieve groet,

De vrijwilligers commissie:
Sandra Loman
Jan Pieter van Zijtveld
Gerard van Boksel
Mtthijs Mons
vrijwilligerscommissie@hertha.nl