MENU

Aanmelden lid

Vul onderstaand formulier in om lid te worden of print hier een inschrijfformulier uit.

Afmelden als lid

Een lid afmelden? Mail dit dan naar mmeulemans@hertha.nl

Team aanmelden

Wanneer je je bij Hertha aanmeldt met een compleet team, dan krijgen jullie allemaal 25% korting op de contributie in het eerste jaar. Je wordt dan niet alleen lid van de leukste club van de Ronde Venen, maar profiteert ook van een aantrekkelijk financieel voordeel.

Vrijblijvend een gesprek voeren om te kijken of het klikt met de club? Wij gaan dat gesprek graag aan! Neem dan contact op met Matthijs Mons: matthijs.mons@hertha.nl of Onno Stokhof: onno.stokhof@hertha.nl.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Zaterdag Zaterdag Dames Zondag Jeugd / Jongen Jeugd / Meisje Zaal 35+/45+ competitie

LET OP!

  • Nieuwe leden boven de 16 jaar dienen een kopie van hun legitimatiebewijs in te leveren bij deze inschrijving. Dit is nodig voor de inschrijving bij de KNVB.
  • SV Hertha werkt met automatische incasso. Pas na ontvangst en verwerking van onderstaande doorlopende machtiging wordt u pas lid van SV Hertha.
  • 35+/45+ competitie; Hertha kan nieuwe teams met ingang van januari inschrijven en de competitie loopt dan van maart t/m mei.

Doorlopende machtiging

Ondertekende

Incassant

SV Hertha
Postbus 74
3645 ZK Vinkeveen

Betalingsgegevens

Contributie van de voetbalvereniging SV Hertha
2 x per jaar de halve contributie op vastgestelde datum door bestuur SV Hertha

Bankgegevens ondertekende

Ondertekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan de incassant om twee maal per jaar de contributie af te schrijven van bank of girorekening van de ondertekende. Als ondertekende het niet eens is met de afschrijving heeft hij 30 dagen de tijd om zijn bank of giro de opdracht te geven het bedrag terug te boeken.

Vrijwilligersbeleid: Als ouder van een kind of zelf spelend voetballer, verplicht u zich na aanmelding 4 uur per seizoen mee te doen aan het vrijwilligersbeleid. Meer informatie onder vrijwilligersbeleid.