MENU
 

Actueel

Overlijden Arie van Zwieten 20 januari 2021

Ons oud-lid en vrijwilliger is van ons heen gegaan. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe met het verlies van Arie.

Lees meer
Einde contract hoofdtrainer 03 januari 2021

In een gesprek van Voetbalzaken en onze hoofdtrainer Andre Markus is besloten om de samenwerking tussen onze club sv Hertha en Andre aan het eind van dit seizoen te beëindigen. Het besluit is in onderling overleg genomen. Zowel de club als Andre vinden het goed om na 3 jaar samenwerken afscheid van elkaar te nemen.

Lees meer
18 januari: Algemene Leden Vergadering 25 december 2020

Wij hadden nog enige hoop dat wij een normale A.L.V. konden houden in de kantine. Blijkt helaas niet mogelijk te zijn, maar we zijn wel genoodzaakt een A.L.V. te beleggen.

Lees meer
Puntenverlies voor Hertha in een matig duel tegen HBC 12 oktober 2020

Door de nieuwe maatregelen mag er geen publiek meer langs de velden staan tijdens de voetbalwedstrijden. Hertha heeft hier kennelijk erg veel last van, want verliest sinds deze nieuwe maatregelen onnodig punten. Hopelijk mogen de supporters snel weer bij de wedstrijden zijn, zodat het team de energie van het publiek weer in de wedstrijd kan gooien.

Lees meer
Rabo Club Support 08 oktober 2020

Doe met ons mee! Als je een rabobank rekening hebt, wordt dan lid van de Rabobank en breng je stem op ons uit! Lees meer in het bericht.

Lees meer