MENU
 

Actueel

Hertha 1 herstelt zich van de slechte seizoenstart 04 oktober 2023

Afgelopen zaterdag heeft Hertha zich na de verloren partij tegen ’t Goy zich weten te herstellen tegen VIOD. VIOD was voor Hertha een semi-onbekende tegenstander. Eerder heeft Hertha nog wel bij VIOD in de competitie gezeten, maar het team van toen is niks meer van overgebleven.

Lees meer
Geslaagde Hertha voetbalmiddag 27 september 2023

27 september was bij VV Hertha voor de 7e keer het mini voetbaltoernooi voor alle Vinkeveense kinderen uit groep 1 en 2 van de basisscholen. 52 kinderen van de Schakel, Jozefschool en de Pijlstaart streden in 2 poules fanatiek om de winst. Met klinkende namen als Arsenal, Juventus of Borussia Dortmund werd de strijd met de tegenstander aangegaan.

Lees meer
Zaterdag 7 oktober 2023 Oktoberfest 25 september 2023

Zaterdag 7 oktober 2023 Oktoberfest in de kantine van Hertha. Met medewerking van DJ Jas en zanger. De leukst verklede persoon krijgt een verassing. Lees meer in het bericht.

 

Lees meer
Hertha verspilt punten in de eerste competitiewedstrijd. 25 september 2023

Net als de vorige seizoenen heeft Hertha in de eerste competitiewedstrijd gelijk punten verspild. Het is vervelend dat Hertha weer niet de competitie start met drie punten, waar dat wel zou moeten. Ondanks dat Hertha niet hun normale niveau haalde, waren ze alsnog voetballend beter dan de tegenstander.

Lees meer
Hertha vermaakt het publiek tijdens de laatste bekerwedstrijd (Hertha 1- Sporting Martinus 1) 19 september 2023

Afgelopen zaterdag speelde Hertha zijn laatste bekerwedstrijd voordat het komende week gaat beginnen aan het nieuwe competitie seizoen. Afgelopen dinsdag speelde Hertha nog een oefenwedstrijd tegen Siveo waar onterecht met 2-1 werd verloren.

Lees meer