MENU
 

Actueel

Hertha zaterdag 1 stelt zich voor!! “De motor” 15 augustus 2019

Inmiddels zijn de keepers en de verdediging zo goed als voorgesteld (er zou nog wat kunnen wijzigen). De eerste trainingen en oefenwedstrijden zijn al voorbij en daar waren wat nieuwe gezichten te zien. Zo kwamen een aantal spelers door vanuit de jeugd. Er is op de training aangegeven dat iedereen een kans gaat krijgen, wanneer hij op de training laat zien het niveau aan te kunnen. Afgelopen dinsdag mochten een aantal jeugdspelers mee en is de oefenwedstrijd geëindigd in: DSK 1 (4e klasse zaterdag) 2-8 Hertha 1.

Lees meer
Hertha zaterdag 1 stelt zich voor!! “The Wall” 05 augustus 2019

Afgelopen week zijn de keepers voor komend seizoen voorgesteld. Hertha is deze zomer niet erg actief geweest op de transfermarkt m.b.t. het binnenhalen van extra verdedigers, maar in de verdediging zijn wel wat wijzigingen ten opzichte van het afgelopen seizoen.

Lees meer
Hertha 1 zoekt voor het komende seizoen een grensrechter! 28 juli 2019

Ben jij hier de aangewezen persoon voor? Heb je tijd en zin om dit jonge veel belovende team op zaterdag te ondersteunen langs de lijn? Dan zijn wij op zoek naar jouw!

Lees meer
Hertha zaterdag 1 stelt zich voor!! “De Goalies” 26 juli 2019

De support is afgelopen seizoen erg groot geweest en dat heeft het eerste team goed gedaan! Bij de thuiswedstrijden werden bijna geen punten verloren en zijn een aantal tegenstanders met de staart tussen de benen naar huis gestuurd.

Lees meer
90 Jarig Jubileum 26 juli 2019

Het is 1929 wanneer ons aller SV Hertha wordt opgericht. Om een beeld te hebben van het voetbal toen: Sheffield Wednesday is kampioen van Engeland, op Vlieland rolt de bal voor het eerst en ons voetbal vindt plaats “achter de Heul”. Door de jaren heen is SV Hertha altijd een vereniging geweest waar plezier in de sport hoog in het vaandel staat, terwijl er ook plek is voor ambitie en prestatie. De sfeer in de club en, zeker de laatste jaren, de prestaties van met name de hoogste jeugdteams en de Seniorenselectie bewijzen dit.

Lees meer