MENU
 

Actueel

SINTERKLAAS KOMT NAAR HERTHA! 22 oktober 2019

Op woensdag 20 november komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Hertha. Als je daar bij wilt zijn, dan moeten je ouders je even bij ons aanmelden voor 1 november a.s.

Lees meer
Hertha 1 haalt zakelijk de drie punten binnen 21 oktober 2019

Afgelopen week is de wedstrijd tegen Robinhood gestaakt wegens een zware overtreding van de rechtsbuiten van Robinhood op onze voorstopper. Door deze onnodige zware overtreding moest de ambulance op het veld komen en zodoende is de wedstrijd gestaakt.

Lees meer
We hebben een Oktoberfest winnaar! Levi Graziani 14 oktober 2019

De bar- en evenementencommissie is bijgekomen van wederom een geweldig geslaagd Oktoberfest bij Hertha. Bedankt allemaal. We hebben er met z'n allen een fantastische avond van gemaakt. Na lang beraad en het doorworstelen van vele foto's en schunnige filmpjes heeft de bar- en evenementencommissie een winnaar aangewezen voor de leukst aangeklede feestvierder van de avond. Het was een nek aan nek race, waarbij Björn Holtrop na zijn onbedoelde verkleedpartij hoge ogen gooide...Björn, we hopen dat het goed met je gaat!
Levi Graziani, je kunt je fles Jägermeister bij Hertha ophalen. Bel even met Evert of Raymond om langs te komen.
Iedereen nogmaals dank en hopelijk tot volgend jaar!

Lees meer
Hertha 1 herstelt zich direct! Hertha 1 – Ouderkerk 1 11-0 (6-0) 07 oktober 2019

Niet omdat er verloren is, maar omdat ik afgelopen weekend niet aanwezig kon zijn is er geen wedstrijdverslag geschreven. Hertha heeft vorig weekend met 5-4 van CTO verloren, waar (als ik mijn bronnen moet geloven) een gelijk spel op zijn plek had geweest. Een doelpuntrijke wedstrijd heeft wel tot vermaak gezorgd bij het publiek en Hertha werd na de 12-3 overwinning op Forza Almere goed getest. Deze wedstrijd heeft de trainer weer genoeg inzichten gegeven waar het team nog kan verbeteren. Aan het team de taak om na een verliesweekend gelijk te herpakken en de drie punten tegen Ouderkerk in de zak te steken.

Lees meer
Contributie seizoen 2019/2020 in 1 keer 05 oktober 2019

De afgelopen jaren heeft Hertha de contributie in 2 termijnen gefactureerd en geïncasseerd. Gezien de dubbele hoeveelheid werk die dit oplevert heeft het bestuur besloten om met ingang van het lopend seizoen de contributie voor het gehele seizoen ineens te factureren en te innen.

Lees meer