MENU
 

Actueel

Hemelvaartsdag 26 mei Turftrapperstoernooi 05 mei 2022

Geheel in lijn met de traditie zal ook dit keer weer met Hemelvaart op donderdag 26 mei het bekende Turftrapperstoernooi plaatsvinden op het terrein van SV Hertha.

Lees meer
Zondagmiddag 1 mei klaverjassen 19 april 2022

Op zondagmiddag 1 mei wordt er weer een klaverjasmiddag gehouden in onze kantine. Tijdens deze middag wordt er op z'n amsterdams gespeeld. De kantine is op om 13.00 uur en om 13.30 uur is de aanvang.

Lees meer
Tweede seizoenshelft start goed voor Hertha MO-15 14 maart 2022

De Hertha meisjes onder 15 zijn de eerste vier wedstrijden van de tweede seizoenshelft goed gestart. Met drie overwinningen en een gelijkspel gaan ze trots aan de leiding van de derde klasse. Met steeds iets beter spel en bovenal altijd 200% inzet stappen de dames zowel met een grote glimlach op het veld als van het veld.

Lees meer
Opening Tribune 25 februari 2022

Met enthousiasme en veel inzet heeft een grote groep vrijwilligers en bereidwillige sponsoren een tribune gerealiseerd. Deze wordt feestelijk geopend op zaterdag 12 maart om 12.30 uur. Alle leden, vrijwilligers, sponsoren en belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd. Na de opening speelt ons eerste elftal thuis om 14.30 uur tegen Elinkwijk. Na afloop is het gezellig in onze kantine met live-muziek.

Lees meer
SV Hertha uit Vinkeveen stap dichter bij 'groene' club dankzij VriendenLoterij 20 februari 2022

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor SV Hertha uit Vinkeveen! De sportvereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week van de VriendenLoterij en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro. SV Hertha gaat het geld gebruiken om de vereniging te verduurzamen.

Lees meer