MENU
 

Actueel

Zaterdag 15 december Laatste ronde Party bij Hertha!! 12 december 2018

Zaterdag 15 december is de laatste speelronde. Reden genoeg om
de eerste competitiehelft feestelijk uit te luiden. Vanaf 15.00 uur geeft DJ De Jas vol gas!! We delen wat bitterballetjs uit en als de keuken sluit kan je nog een lekker broodje beenham bestellen. Ook worden alle najaarskampioenen gehuldigd.
Tot zaterdag!!

Lees meer
Dringend Scheidsrechters gezocht! 11 december 2018

JA WE HEBBEN JOU NODIG!! Het is iedere week weer een puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden. Dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep scheidsrechters lukt dat bijna iedere week wel weer. Op sommige mensen moet wel een heel zwaar beroep worden gedaan. En ook zij zijn wel eens verhinderd!

Lees meer
Hertha meiden MO15 zijn kampioen! 10 december 2018

Vinkeveen, 8 december 2018, Het gaat goed bij Hertha, ook bij de dames! Dit keer behaalden de kleine grote meiden MO15-1 het kampioenschap in de tweede klasse. Het was deze zaterdagmorgen nogal “winderig”… Dit keer niet in de kleedkamer van de dames, maar wel buiten op het veld met een stevige Zuidwester! Het moment voor trainers om te roepen; denk om de wind!

Lees meer
Hertha dames 35 plus als training onderdeel op bezoek bij de wedstrijd vrouwen AJAX 1 tegen ADO 1 07 december 2018

De als trainer zie elke week het team weer groeien te aanzien van conditie ,techniek .bal vastheid , passie en tactisch inzicht met passie etc. Maar ook de vriendschap met elkaar en de betrokkenheid voor als het even tegenzit bij een teamgenoot wat de gezondheid betreft.!

Lees meer
Uitloting obligaties 03 december 2018

Tijden de Algemene Ledenvergadering is er een bedrag van € 5000 aan obligaties uitgeloot. De obligaties die zijn uitgeloot betreffen de volgende nummers:

Lees meer