Nederhorst-4 Hertha-4

10 oktober 2022

Na een dramatische competitiestart in Amstelveen waar een 1-4 voorsprong eindigde in een 6-4 verlies revancheerde Hertha zich met een prima potje tegen DVVA en gingen met een 4-3 overwinning van het veld. Deze week stond de uitwedstrijd tegen Nederhorst op het programma. Vanaf de aftrap ging Hertha er fanatiek tegenaan en Nederhorst kon alleen maar achteruit voetballen. Een Fraaie schuiver van Niels verdween in het net en tien minuten later kopte Bastiaan de 2-0 binnen. Op onverklaarbare wijze zakte Hertha wat in en kort voor rust maakte Nederhorst de aansluitingstreffer. Berrie sprak de mannen even stevig toe maar na de rust bleef het behelpen . Regelmatig balverlies, slechte voorzetten en Nederhorst werd steeds sterker. Toch kreeg Hertha nog een aantal fraaie kansen maar een hele goede Nederhorst keeper hield zijn ploeg op de been. Jacob stond in de achterhoede zijn mannetje waardoor Nederhorst er ook niet aan te pas kwam. Bij een aanval van Nederhorst kroop Hertha door het oog van de naald. Drie aanvallers liepen op Thijs af maar toch schoot een van hen de bal naast. Even later hetzelfde scenario. Weer allen voor de keeper en weer naast. Door al die fouten van beide partijen was het heel spannend. Opgelucht ging Hertha toch met een 2-1 overwinning naar huis. De eerste zes punten zijn binnen.