Hertha 4 - Rap 12

12 december 2022

Op deze koude laatste zaterdag van de eerste seizoenshelft moest Hertha aan de bak tegen RAP. De eerste helft was een potje over en weer spelen met weinig kansen. De spieren moesten eerst warmgelopen worden op deze mistige middag. Na wat kleine irritatie’s over en weer besloten de teams er in de tweede helft een leuke pot voetbal van te maken. En dat gebeurde ook. Nadat Thijs zich liet verrassen bij een vrije trap waaruit de 0-1 ontstond werd Hertha wakker. Uit een paar prachtige combinaties maakte Mika de 1-1 na een fraaie voorzet van Niels. Even later weer zo’n mooie combinatie nu via Rico die Ryan aanspeelde en dat was 2-1.Toch kwam RAP weer verschillende keren dicht bij de Hertha goal en een kwartier voor het einde lag daar de gelijkmaker in het net. Dat liet Hertha niet op zich zitten en kwamen met z’n allen naar voren. Kort voor tijd knalde Mika de 3-2 binnen. Met deze overwinning sluit Herta met een fraaie derde plaats de eerste seizoenshelft af.