DVVA 12 - Hertha 4

13 februari 2023

Een lekkere pot voetbal tussen twee zeer sportieve teams die in de eerste helft voor diverse kansen voor beide doelen zorgde. De achterhoede van Hertha met Bram in de hoofdrol hield DVVA van scoren af. Met Ryan als zeer snelle loper had de tegenstander zijn handen vol. Toch werd er niet gescoord dus in de rust werd er even met elkaar gesproken om het anders aan te pakken. De tweede helft werd er wat fanatieker op balbezit gespeeld en langzaam werd Hertha sterker. Rond de zestigste minuut kwam Hertha goed weg na een overtreding in het strafschopgebied die de scheidsrechter anders beoordeelde dan de spelers van DVVA. Een paar minuten later werd door de achterhoede van Hertha een bal naar voren gespeeld. En flitsende combinatie tussen Daan , Ryan en Mika leverde de eerste goal op en dat was 0-1. DVVA was daarna niet meer in staat om nog wat te forceren en Herta kreeg nog diverse kansen op meer maar schoten gingen over of naast en een goede keeper van DVVA hield zijn ploeg op de been. In de laatste seconde kopte Jacob nog op de lat. Met weer drie punten op zak op naar de volgende wedstrijd.