We stellen u voor aan het vriendenteam Herta 4

12 september 2022

Boven van links naar rechts; Sebastiaan, Miko, Vincent v.E Vincent F, Jacob, Rico, Dean en coach Roger. Onder Martijn, Bram, Bjorn, Nyls, Ryan, Thijs en Mika.

Op de andere foto staan Nick en Daan. Zij ontbreken omdat ze aan het backpacken zijn door Thailand.In oktober voegen zij zich weer bij het team.

De eerste wedstrijd van het seizoen was uit bij Harmelen. Dit vriendenteam houd van stappen en een biertje dus van trainen was nog weinig terecht gekomen. Dat was duidelijk te merken want Harmelen begon veel sterker aan de wedstrijd. Na een paar minuten lag nummer een in het net. Kort daarna maakte Rico gelijk en dat gaf de burger moed. Echter tussen de veertiende en de twintigste minuut scoorde Harmelen drie keer. Tijdens de drinkpauze vergeleek coach Roger de conditie van zijn mannen met een kudde bakstenen. Ook stonden de twee van Eikjes binnen een half uur met een blessure aan de kant. Kort voor rust werd het ook nog 1-5. De thee hielp het team niet over de drempel. In een dramatische tweede helft met twee hoogtepuntjes{ Thijs stopte op fraaie wijze een pingel en Ryan maakte een mooie goal} werd Hertha ondersteboven gelopen. Toen er ook nog iemand tien minuten eruit moest was het gebeurd. Met maar liefst een 2-9 nederlaag droop Hertha af naar Vinkeveen.