Rap 13- Hertha 4

05 december 2022

Rap 13 is een team met 13 rappe Japanse mannen die de eerste helft met snelle uitbraken Hertha hun hielen lieten zien. In de vijftiende minuut was het binnen 1 minuut 2-0. Een half uur later stond Hertha met 3-0 achter. Toch kwam er bij een tegen aanval een doelpunt voor Hertha zodat de stand wat dragelijker werd. Kort voor rust liet de achterhoede zich weer verrassen met een snelle uitbraak. 4-1.Beide coaches, Roger en Berrie stonden kleumend langs de kant hun team aan te moedigen met verwarmende kreten maar ze kregen Hertha niet aan de praat. Het opbeurende praatje in de rust zette geen zoden aan de dijk want binnen ja en nee lag nummer vijf in het net. Langzamerhand werd Hertha sterker en in de dertigste minuut scoorde Vincent . 5-2 Een paar minuten later was het 5-3. Je zag Rap langzaam achteruit lopen en Hertha drong meer en meer aan. Kansen op nog meer doelpunten kwamen er maar de bal wilde er niet in. Na het laatste fluitsignaal haastte iedereen zich naar de kleedkamer om vervolgens snel richting Vinkeveen te rijden en daar Nederland Amerika te bekijken. Na deze wedstrijd was de verliespartij gauw vergeten.