Doelpuntenfestijn in Vinkeveen

12 september 2022

Om kwart over twaalf moest Hertha -4 aantreden tegen Lopik. Het was de tweede bekerwedstrijd van het team. Na het debacle van vorige week kwamen de mannen veel frisser het veld op. Hertha vertrok furieus uit de startblokken en kreeg meteen een paar geweldige kansen. Ook Lopik liet zich niet onbetuigd en de eerste twintig minuten ging het gelijk op. Na een mooie aanval schoot Rico nummer 1 binnen en een paar minuten later strafte hij een keepersfout af. 2-0 . Hertha zakte wat in maar kort voor rust zette Ryan een fraaie loopactie Bjorn vrij voor de keeper. 3-0. De tweede helft was een formaliteit. Lopik werd aan alle kanten voorbij gelopen en er werd nog zes keer gescoord. Vincent v Eik miste ook nog een penalty. Met vier doelpunten van Rico, drie stuks van Ryan en twee van Bjorn en een goed samenspelend team was de kater van vorige week weggespoeld. Een wedstrijd zonder incidenten maar toch een rare actie van de keeper van Lopik. Toen hij voor de negende keer de bal uit het net moest halen schoot hij de bal naar het andere veld ,trok zijn handschoenen uit en liep zwaar teleurgesteld naar de kant. Met nog zeven minuten te spelen nam de scheids de juiste beslissing. Einde wedstrijd.