Bekerkraker in Kockengen

19 september 2022

Voor de derde bekerwedstrijd van dit seizoen moest Hertha 4 op bezoek bij Kockengen 3.Ondanks dat de regen bij bakken uit de hemel kwam was het om half drie droog in Kockengen. Bij een aangenaam zonnetje hebben de supporters genoten van een fantastische wedstrijd. Roger zette zijn mannen op scherp en vanaf de eerste minuut ontspon zich een strijd met twee aanvallende teams. Met regelmatig gevaarlijke situaties voor beide goals werden de keepers de uitblinkers in deze wedstrijd. Hertha kwam op voorsprong in de dertiende minuut en een kwartier later maakte Kockengen gelijk. Na een ongelukkige actie in de Herta verdediging kregen ze een penalty tegen die Kockengen benutte.1-2. Kort voor rust na een prachtige actie van Bram maakte Ryan de gelijkmaker. Na de thee kwam Hertha gemotiveerd uit de startblokken. De ene mooie actie na de andere maar de keeper,de paal en lat lieten geen doelpunt toe. Bij Hertha hield thijs zijn team op de been door een aantal prima reddingen. In de vierenveertigste minuut was het dan toch raak. In een wirwar van spelers schoot Mika de 2-3 binnen. Iedereen dacht die pot is binnen maar in de laatste seconde van de wedstrijd viel er door mistasten en een raar rollertje toch nog de gelijkmaker in het net. In deze zeer sportieve wedstrijd was het balen voor Hertha maar de 3-3 was voor beide teams de juiste uitslag