MENU
 

Incasso contributie seizoen 2013-2014 2e deel

28 januari 2014

Beste leden,

Eind januari 2014 zal de 2e incasso van de contributie betreffende het seizoen 2013-2014 plaatsvinden.

Helaas ondervinden wij als club dat een aantal leden zich niet houden aan de verplichting om de contributie te voldoen, dit betreuren wij ten zeerste.

Wij verwachten als bestuur dat op 15 februari 2014 het 2e gedeelte van de contributie is voldaan, zo niet dan zullen wij als bestuur de “wan” betalers persoonlijk benaderen en een laatste verzoek om tot betaling over te gaan. Mocht de contributie op 28 februari 2014 dan nog niet ontvangen zijn, dan zullen er passende maatregelen volgen.

Deze maatregel houdt in: Indien S.V. Hertha de (volledige) contributie niet voor 28 februari 2014 heeft ontvangen, wordt het recht op deelname aan wedstrijden en trainingen opgeschort. Tevens wordt de spelerskaart ingenomen totdat er is betaald. De leiders van de teams waarin desbetreffende speler speelt zal ook op de hoogte worden gesteld.

Tevens zullen wij de eventueel teveel geïncasseerde vrijwilligersvergoeding verrekenen met de contributie. Dit doen we na afloop van een seizoen.

Mocht de betaling van de contributie problemen geven, neemt u dan contact op met de penningmeester via ahartsink@hertha.nl

Voor degene die reeds een betalingsregeling hebben, is de maatregel niet van toepassing.

Het bestuur

Naar het overzicht