MENU
 

Verslagen

Mannen van Hertha JO13-3 van de toekomst kijken naar hun voetbal idolen in de "Toekomst" 23 december 2018

Hertha JO13-3 kunnen met veel sport plezier terug kijken op het afgelopen seizoen echter de resultaten waren minder….! Gedurende het seizoen werd er steeds met volle overgave getraind ..en met plezier weer uitgekeken naar n de volgende wedstrijd waardoor leider ouders en trainer een bijzondere bewondering werd opgewekt..om er elke keer weer voor te gaan waarbij met kleine stapjes de conditie vaardigheid en tactisch voetbal inzicht toenamen!

Lees meer
Hertha meiden MO15 zijn kampioen! 10 december 2018

Vinkeveen, 8 december 2018, Het gaat goed bij Hertha, ook bij de dames! Dit keer behaalden de kleine grote meiden MO15-1 het kampioenschap in de tweede klasse. Het was deze zaterdagmorgen nogal “winderig”… Dit keer niet in de kleedkamer van de dames, maar wel buiten op het veld met een stevige Zuidwester! Het moment voor trainers om te roepen; denk om de wind!

Lees meer
Hertha dames 35 plus als training onderdeel op bezoek bij de wedstrijd vrouwen AJAX 1 tegen ADO 1 07 december 2018

De als trainer zie elke week het team weer groeien te aanzien van conditie ,techniek .bal vastheid , passie en tactisch inzicht met passie etc. Maar ook de vriendschap met elkaar en de betrokkenheid voor als het even tegenzit bij een teamgenoot wat de gezondheid betreft.!

Lees meer