MENU
 

Hertha zaterdag 1 stelt zich voor!! “De Goalies”

26 juli 2019

De support is afgelopen seizoen erg groot geweest en dat heeft het eerste team goed gedaan! Bij de thuiswedstrijden werden bijna geen punten verloren en zijn een aantal tegenstanders met de staart tussen de benen naar huis gestuurd. We zullen komend seizoen alle support ook weer nodig hebben. Daarom lijkt het ons leuk om het team voor het seizoen 2019/2020 in gedeeltes voor te stellen aan de supporters. Op deze manier weten jullie ook wat meer van de spelers die elke week de punten weer proberen binnen te halen. Bovendien is drie keer scheepsrecht! Al twee seizoenen achter elkaar is het eerste in de nacompetitie voor promotie terecht gekomen. Helaas tweemaal uitgeschakeld. Dit seizoen moet het dan echt gaan gebeuren! Iedereen heeft de ambitie om een klasse hoger te spelen en het team heeft daar ook zeker de kwaliteiten voor.

Afgelopen seizoen hebben twee keepers het doel verdedigd en heeft één keeper ons uit de brand geholpen.

Regi Snel

Kwaliteit: reactievermogen en voetballend sterk.

Vraag aan onze keeper was: “wat is je verwachting voor komend seizoen?” “Mijn verwachting voor komend seizoen is dat we weer bovenin mee gaan draaien. Kampioenschap/nacompetitie moet ons doel zijn vind ik. Hertha zit al twee jaar dichtbij de promotie met de nacompetitie, maar is telkens niet gelukt. Ik denk dat we er dit jaar zeker voor moeten gaan en mijn verwachting is dat we het nu wel gaan halen als we tot de nacompetitie komen. Het team blijft hetzelfde, daar bouwen we op voort. We leren van de afgelopen jaren!”

Regi heeft in de jeugd op hoog niveau gespeeld bij Argon en CSW. Gelukkig heeft hij besloten om afgelopen seizoen een overstap te maken naar Hertha. Dit is hem blijkbaar bevallen, want hij blijft nog een jaartje trouw aan Hertha en wil uiteraard graag met het team promoveren. Als Regi net zoveel ballen tegenhoudt als dat hij buiten het veld lult, dan kunnen we hem nog wel een keer in het Nederlands elftal verwachten.

Afgelopen seizoen was de concurrentie hoog, maar door een blessure bij Jelle heeft Regi vaker onder de lat gestaan. Hopelijk houden ze elkaar komend seizoen ook weer scherp.

Jelle Janssen

Kwaliteit: sterk in de lucht en afstand schoten zijn een lachertje voor hem.

Vraag aan onze keeper was: “wat vond je van je eerste seizoen bij Hertha?” “Hertha is een leuke en gezellige club. De sfeer is goed, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Dat er nog maar meer mooie en leuke seizoenen mogen komen! “

Naast Regi is ook Jelle niet een keeper uit de jeugd van Hertha. Jelle komt uit het gezellige Brabant en neemt deze gezelligheid ook mee naar de club. Het accent slaat behoorlijk goed aan in de Ronde Venen. Afgelopen seizoen is Jelle als eerste keeper begonnen, maar zoals al eerder gemeld was de concurrentie groot. Daarnaast raakte Jelle nog geblesseerd en zodoende heeft Regi wat meer minuten gekeept. Komend seizoen hopen we Jelle het hele seizoen erbij te hebben, want we hebben gemerkt dat je anders echt in de problemen komt.

Jan Baarslag

Kwaliteit: katachtige reddingen.

Jan heeft twee seizoenen geleden onder de lat gestaan, maar afgelopen seizoen het team vooral geholpen wanneer ze in nood zaten. Jan kwam dan op de bank zitten en was ten alle tijden beschikbaar en deed dan gewoon wat van hem gevraagd werd. Wat wil je nog meer?

Jan heeft helaas zijn haar eraf geschoren, want zo een afro zie je niet vaak op de Molmhoek. Volgend seizoen gaat Jan overstappen naar Kockengen. Veel plezier daar en bedankt voor alle hulp!

In het volgende bericht zal uiteraard “The Wall” voorgesteld worden. De keepers gaan er alles aan doen om volgend seizoen meer clean sheets te hebben dan dit seizoen, hulp daarbij in de vorm van support is zeer welkom!

Naar het overzicht