MENU
 

Hertha JO16-1 doet Europese ervaring op

10 juni 2019

Vinkeveen, 9 juni 2019, Dit Pinksterweekeinde stond er als seizoenafsluiting een internationaal voetbaltoernooi bij onze Oosterburen in Hagen op het programma. Een prachtig avontuur en op voorhand al een legendarische herinnering! Vrijdagavond werd reeds afgereisd naar Duitsland om elkaar zo mogelijk nog beter te leren kennen. Maar vooral ook om elkaar wat moed in te praten omdat er ook tegenstanders uit de Bundesliga zouden deelnemen. Nou en dat hebben ze geweten beste dames en heren. In Nederland succesvol uitkomend in de Hoofdklasse en dus best wat gewend maar deze tegenstanders waren met een opgevoerde brommer nog niet bij te houden… Er werd gespeeld in een officieel stadion waar met een beetje inschikken zo maar 30.000 toeschouwers in zouden kunnen. Alle wedstrijden op zaterdag en zondag werden uiteindelijk verloren maar de stemming heeft er geen minuut onder geleden en dat is klasse!

Een geweldige voetbalervaring rijker om (nog) beter te worden Dit keer geen grote beker maar wel de complimenten voor gedrag, sportiviteit, uiting van respect, uitvoering van NIX 18 en de wijze waarop jullie als echte sportvrienden met elkaar omgaan. Wat een TEAM en wat een Toppers. Hou dat vast mannen!

Op de foto van links naar rechts:

Boven: Teeraphum van Vliet, Mitchel Cuyper (Coach), Kaj te Beest, Ryan Ruischoots, Sem Werneke, Yanick Sumajow, Tibor Bregman, Cooper Kropveld, Daan de Boer.

Onder: Jaiden van der Sloot, Mark Roeleveld, Noel Holman, Ciaran Green, Rens Kok, Lucas Veenhof. Afwezig dit weekend: Daan de Bruin en Nick Hulscher.

Naar het overzicht