MENU
 

Hertha dames 35 plus als training onderdeel op bezoek bij de wedstrijd vrouwen AJAX 1 tegen ADO 1

07 december 2018

De als trainer zie elke week het team weer groeien te aanzien van conditie ,techniek .bal vastheid , passie en tactisch inzicht met passie etc. Maar ook de vriendschap met elkaar en de betrokkenheid voor als het even tegenzit bij een teamgenoot wat de gezondheid betreft.! 

Al trainer kreeg ik dan ook inval om dat te belonen en gelijk te laten zien hoe jonge reeds proffessionele dames in het veld staan. Het werd de wedstrijd op de Toekomst van Ajax 1 vrouwen tegen ADO 1 de wedstrijd in Den Haag was in gelijk spel geëindigd dus hadden de Damens wat recht te zetten en spatte (naast ook een beetje motregen) de passie ..en bal circulatie Ajax dames er van af.

Maar het belangrijkste de Hertha dames genoten er met volle tuigen niet alleen van het voetbal op de mat maar ook van de geweldige sfeer op de kleine tribune met de vele ouders en zussen en broers van de speelsters achter hun op de tribune…!

Niet onbelangrijk Ajax vrouwen won met 1-0….en dat bepaalde de winners plezier in de kantine van Ajax waar de Hertha dames werden getrakteerd op warme chocomel met slagroom…! Aan deze braafheid was het even wennen na het gebruikelijke kroegen lopen in het drukke uitgaans leven van Vinkeveen..!!!

Daarbij had een van de dames een teleurstelling te verwerken …haar eigenschap om met kampioen trofeeën bij clubs op de foto te gaan was in de regio algemeen bekend dus had het Ajax bestuur maatregelen getroffen en alle trofeeën achter slot en grendel gezet !!!

Als troostprijs wist de trainer voor haar een echte leren Ajax voetbal te regelen. Wellicht een tip voor de andere coaches van de vrouwen teams …de toegang voor de wedstrijden van het eerste damesteam zijn geen kosten aan verbonden en zien zij gasten van verenigingen uit de omgeving graag bij hun wedstrijden !

Trainer Dames 35 plus

Naar het overzicht