MENU
 

Hertha vrouwen 35 plus in de lift met uitstekende prestaties tegen CSW, Laren, Victoria en NSV

07 oktober 2018

Afgelopen vrijdagavond was het de beurt aan de Hertha vrouwen 35 plus om als gastvrouwen tegen vier teams op te nemen in wedstrijden van 20 minuten elk en dit keer door afwezigheid van Charlotte, Marianne en Manon en Gerda maar wel met een goede gastspeler Sanna..! Dat betekende dat er als handicap…maar met een wissel kon worden toegepast !

 

Al ga bleek in de attractieve dat 35 plus Hertha team stond voor passie ,spelinzicht ,conditie maar ook teamwork ook in ogenschouw genomen dat gemiddelde leeftijd van de andere teams veel jonger oogde ..zonder de veredelde frisheid en de volwassen schoonheid van de Hertha dames in twijfel te trekken!!

Zelfs de minder geoefende voetbal toeschouwer zal met verbazing hebben geconstateerd dat de dames hun mannetje stonden door goed gepassioneerd aanvallend op de kunstmat te leggen maar daarbij ook vele kansen vele kansen creëerde maar in de vele schoten op het doel niet in klinkende munt konden verzilveren..!

Op uitzondering na ..want met de gewonnen wedstrijd tegen Laren wisten de de Hertha dames wedstrijd met 1-0 afsluiten en daarmee hun de eerste gewonnen wedstrijd zeer verdiend op hun naam te zette.

Achterin bij Hertha was het Lonneke die met vaste handen het doel schoonhield ..maar ook de achterspelers als een beroeps souffleur uitmuntend coachte en daardoor het achterin met kunst en vliegwerken en een beetje onmisbaar geluk het onneembare vestiging werd !

Het was voor coach Kari en trainer Cees en niet te vergeten coördinatorvrouwenvoetbal Frank en maar uiteraard ook voor betrokken echtgenoot of familie dat te constateren de prestatie van de voetbaldames Hertha 35 plus in de lift zit en zich nu kan meten met de andere teams in het district.

Hierbij nog te realiseren dat men nog kort in de lift staat…en hebben zij nog wat verdiepingen hebben te gaan..! De avond werd uiteraard afgesloten met een gezellige feestje in de club kantine er verdwenen hierbij alle opgelopen pijntjes als sneeuw in de zon..!

Naar het overzicht