MENU
 

NIEUWS I.V.M. OKTOBERFEST ZATERDAG 6 OKTOBER

06 oktober 2018

Om het feest goed te kunnen laten verlopen gaan de keuken en de kantine zaterdag eerder dicht. Lees hieronder ook de bijzonderheden voor de avond;

Zaterdag 6 oktober gaat de keuken dicht om 14.00 uur. Van 14.00-16.00 uur kan er nog wel een tosti en een broodje ham/kaas worden besteld. Vanaf 16.00 uur moet de kantine dicht, omdat we dan gaan opbouwen voor het Oktoberfest. Al het meubilair gaat eruit, om plaats te maken voor een traditioneel Bayers feest. 

Het feest begint om 20.00 uur. Voor diegenen die een tafel hebben gereserveerd is het wenselijk als die zich per groep melden bij de hoofdingang. Daar hebben we twee rijen; een voor de gereserveerde tafels en een voor de losse entree. Let op! De entree is 18+ en een ID is verplicht. Er wordt een presentielijst afgetekend en je krijgt daar je tafelnummer te horen. Vervolgens kan er per gereserveerde tafel een kan met munten worden opgehaald aan de bar. 

Per tafel heb je je eigen vaste serveerster. Zij haalt het bier, de overige drankjes en het eten. Voor de 'losse entree gasten' geldt dat zij zelf hun drank aan de bar(s) kunnen halen.  
 
Op deze avond betalen we alleen met munten. De prijs is € 2,00 per muntje en deze zijn aan de bar verkrijgbaar. Een pul bier kost 2 munten. Wijn, frisdrank en een 'Jägerbom' zijn ook verkrijgbaar.

Roken is toegestaan op het balkon. 

We wensen iedereen een fantastische avond toe!

Het evenemententeam.

Naar het overzicht