MENU
 

HERTHA JO13-3 HOUDT NIVEAU VAST EN WINT MET VERTROUWEN IN EIGEN KUNNEN VAN DE VECHT JO13-2

17 september 2018

Met een complete selectie kwam het er op aan om te laten zijn dat de laatste overwinning niet op zichzelf staand feit was. Op de trainingen wordt het intensief gewerkt aan het loop vermogen nu door de een hardloper van allure t.w. Damon de Graaf die bij de coach Cees als coassistent trainer de snelheid van de spelers naar een hoger plan werkt.

Dat werpt al in een paar trainingen reeds zijn vruchten af want men loopt sneller en langer.

In het eerste kwartier resulteerde bij Hertha met aanvallende acties om te smullen op de helft van de tegenstander waarbij Diego Ruben en Pepijn Bosse vele kansen creëerde wat hierdoor kort achter elkaar worden afgerond met fraaie goals van Kane en ja wel door zeer verassend door

Teun en Tim achter de bal cool achter in keeper deponeerde de die hierbij hun eerste doelpunten scoorde . 3-0

Met de opportunistische aanvallen karakter werd het verdedigen weleens vergeten wat resulteerde in een onoverzichtelijke situatie voor het doel van de weer goed keepende Fenno en wisten de mannen uit De Vecht een tegentreffer te forceren. ..3-1 Hiermee werd aan de limonade gegaan.

Na een peptalk van dit keer de coach door afwezigheid van de gedreven leider Jorge werd de strijd hervat met nu met meer kennis van de individuele ervaring van de spelers Diego in de verdediging in de verdediging geplaatst..!

Door een meer verdedigend speltype werd Hertha terug gedrongen en kwam Hertha niet meer echte aan aanvallen en werden enkele kansrijke aanvallen door de tegenstaander onderschept.

De kansen keerde en daarbij wisten de gasten in korte tijd terug te komen op 3-3..en werd het verdacht stil langs de lijn rondom de Hertha bank nederzetting.!

De klok ging naar het eind signaal…tot een aanval van Hertha in een hoekschop belandde .

In een alles of niet situatie maande de coach iedereen naar strafschop gebied van de tegenstander en belandde bal uit een onoverzichtelijke situatie alsnog in het net en was de winst van Hertha een feit toen de zeer goed leidende scheidrechter Mark Roeleveld het genoeg vond met een eindstand 4-3..!

Naar het overzicht