MENU
 

Tweede Ronde Venen Bokaal doorslaand succes

24 juni 2018

Zaterdag 23 juni organiseerde SV Hertha voor de tweede keer de Ronde Venen Bokaal voor 35+ en 45+ teams. In totaal deden in drie verschillende categorieën maar liefst 24 teams mee, die op een half veld streden om de begeerde bokaal. Vorig jaar waren er nog 18 deelnemers, dus het toernooi bij SV Hertha groeit snel.

Bij de 35+ dames werden de dames NSV’46 kampioen na strafschoppen in een spetterende finale tegen de dames van CSW, die in de reguliere speeltijd onbeslist eindigde. CSW verloor daarmee voor het tweede jaar op rij de finale na penalty’s.

In de categorie 35+ bij de mannen werd de finale net als vorig jaar gespeeld tussen CSW en KDO. Het leek er op dat ook hier penalty’s moesten uitwijzen wie de wisselbokaal dit keer mee naar huis mocht nemen. Maar in de laatste seconde van de wedstrijd werd er een strafschop toegekend aan CSW, die overtuigend werd benut. Daarmee waren de rollen omgekeerd t.o.v. 2017, toen KDO nog aan het langste eindje wist te trekken.

In de categorie 45+ won Maarssen de finale van RKAVIC na een spannende wedstrijd met 2-1.

Het toernooi werd door de deelnemers heel positief ontvangen en velen bleven na afloop nog lang hangen op het aansluitende ‘Vinkcuisine’ evenement. Hertha heeft inmiddels al de knoop doorgehakt dat er in juni 2019 zeker een derde editie van de Ronde Venen Bokaal komt.

Naar het overzicht