MENU
 

Kids Aktief start een sport-BSO bij SV Hertha!

08 juli 2018

SV Hertha is een samenwerking aangegaan met Kids Aktief, een snel groeiende organisatie voor o.a. buitenschoolse opvang. Kids Aktief positioneert zich volledig als ‘sport BSO’ en werkt daarvoor samen met sportverenigingen. Kinderen die bij Kids Aktief naar een BSO gaan sporten minimaal een uur per dag, waarbij steeds verschillende sporten aan bod komen.

Het is nu de bedoeling dat er ergens de komende maanden, nadat de vergunning is verleend, een BSO vestiging van Kids Aktief wordt geopend in het clubhuis van SV Hertha. En natuurlijk gaat er dan door een flinke groep kinderen actief worden gesport op het terrein van de Vinkeveense voetbalclub.

Vice Voorzitter Matthijs Mons van SV Hertha: “wij zijn heel enthousiast over de samenwerking met Kids Aktief. Zo kan onze prachtige accommodatie worden gebruikt om een grote groep kinderen in aanraking te laten komen met allerlei sporten. En dat dragen wij natuurlijk een warm hart toe. We streven na om de leukste vereniging van de Ronde Venen te zijn en dit vult dat weer voor een stukje in”.

Ook Directeur Mano van der Blom van Kids Aktief heeft veel verwachtingen bij de samenwerking met SV Hertha: “de dorpen in de Ronde Venen zijn heel sportief en er is gebrek aan goede BSO capaciteit. Wij gaan in dat gat springen en verwachten dat er heel veel animo zal zijn. Hertha is echt een prachtplek voor een nieuwe sport-BSO en het bestuur van Hertha gaat er echt vol voor. Wij hopen snel de leukste BSO van de Ronde Venen te worden.”.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Kids Aktief: mano@kidsaktief.nl of SV Hertha: matthijs.mons@hertha.nl

Naar het overzicht