MENU
 

Derde editie van Vinkcuisine zeer goed bezocht

25 juni 2018

Voor de derde keer organiseerde SV Hertha het culinaire evenement ‘Vinkcuisine’, aansluitend op het toernooi ‘De Ronde Venen Bokaal’. Het was de best bezocht editie tot nu, waarbij het gunstige weer natuurlijk ook flink meewerkte. Ook het aantal standhouders was met ruim 20 een stuk meer dan in de vorige editie.

Een zeer groot aantal inwoners van Vinkeveen en omstreken bezocht dit jaar het terrein van SV Hertha, waar vrijwel alle restaurants uit de buurt vertegenwoordigd waren met een fraaie eettent. Voor het eerst waren ook verschillende ‘Lifestyle’ stands aanwezig, zoals een nagelstudio, een optiekzaak en een kapsalon. Ook nieuw in het concept was een leuke modeshow, die natuurlijk goed in de smaak veel bij het publiek. Ook waren er verschillende muzikale optredens.

De restaurants verkochten allen enkele kleine gerechten voor een laagdrempelige prijs. Een aanzienlijk deel van de opbrengst was bestemd voor een goed doel. Dit keer was dat “De 12 uur van De Ronde Venen”, een groots wandelevent dat geld inzamelt voor Inloophuis ’t Anker. Aan het einde van de avond kon deze stichting een cheque van maar liefst € 3.000,- in ontvangst nemen. Niet alleen de gasten, maar ook de standhouders keken terug op een geweldige avond, die dan ook in juni 2019 zeker herhaald zal worden.

De volgende organisaties hebben Vinkcuisine mede mogelijk gemaakt:

De Veensteker, Traiteur Vorqq, De Viersprong, ’t Kruytvat, De Haven, Het Voordek, Club Roekz, Beachclub Lust, Slagerij van Kreuningen, Carlo’s Paella, IJssalon De IJsbeer, Sushi Time, Rosa’s Cafe & Cupcake, Casa Andaluz, Opticien Bril & Meer, Kapsalon Hairlife, Isabelle Outer Beauty, Bonne Nuit, van Yperen Mode, Garagebedrijf Kooyman, Jachthaven Achterbos, De Kunstkring.

Naar het overzicht