MENU
 

Hertha JO15-1 naar de halve bekerfinale(!)

07 mei 2018

Vinkeveen, april 2018 – De boys van Erik van der Horst reizen maandag 14 mei af naar V.V. Zwanenburg. Een prachtig bekeravontuur of jongensboek krijgt zijn vervolg waarbij we inmiddels zijn aangekomen in het hoofdstuk met de halve bekerfinale(!).

De Vinkeveners hebben inmiddels al hun zinnen gezet op de KNVB- beker van het district West. Woensdag stond EVC uit Edam op de rol voor de kwartfinale. En al doet de einduitslag anders vermoeden (1-0) Doelpunt: Nick Verweij. Het werd een superspannende bekerwedstrijd met de eerste helft Hogeschoolvoetbal van beide kanten.

En de tweede helft de Vinkeveense achterdeur vooral dicht houden met de absolute wil om te winnen en een paar superreddingen van supergoalie Cooper. Maar vooral een absolute TEAM-prestatie!

En dus wordt er vanaf nu toegeleefd naar de halve finale. Dit keer tegen een club onder de rook van Schiphol. V.V. Zwanenburg een tegenstander net als Italianen ofwel daarvan heb je niet eerder gewonnen dan dat je in de bus zit voor de terugreis…

De spelers-bus van S.V. Hertha is in ieder geval al vast beplakt met de letters FOCUS (op de finale) en vertrekt om 17.15 uur vanaf pretpark Herthanello…Gaat deze generatie geschiedenis schrijven?

Wij houden u op de hoogte.

Naar het overzicht