MENU
 

Vrijwilligersmodule Voetbal.nl & pilot met Vinkcuisine

07 april 2018

We gaan binnenkort op een nieuwe manier inventariseren wie, wanneer, welke vrijwilligersrollen willen vervullen. We hebben daarvoor namelijk een nieuw systeem aangeschaft, dat we nu druk aan het testen zijn. Dit werkt via Sportlink, zodat iedereen zelf via de voetbal.nl app zich kan aanmelden voor vrijwilligersdiensten.
Voor Vinkcuisine (op 23 juni) willen we dit systeem als ‘pilot’ uitproberen.

Hoe gaat dat precies in z’n werk?

Je kunt je als vrijwilliger aanmelden via de voetbal.nl-app. Als je daarin op de 3 menu-streepjes in de groene balk bovenin drukt, dan zie je een menu waarin ook de vrijwilligerstaken staan (onder “persoonlijk”). Als je hierop klikt, kan je aangeven wanneer je beschikbaar bent (mijn beschikbaarheid) en welke taken je zou willen invullen (mijn taken).

Let op: het is wel erg belangrijk dat jouw mailadres dat bij Hertha bekend is, hetzelfde is als waarmee je inlogt bij voetbal.nl. Is dat niet het geval, zou je dat dan willen aanpassen?
Mocht je meer willen weten, of vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Jan-Pieter van Zijtveld en Sandra Loman van de Vrijwilligerscommissie via: vrijwilligers@hertha.nl

Naar het overzicht