Hertha JO 13-3 verliest ondanks goed voetbal van KDO JO13-1 met 2-3

20 februari 2018

Met een zieken boeg met daarin Timmety en Stein allebei door griep geveld werd met bijna lente weer afgetrapt! Voor de wedstrijd was afgesproken dat als een harmonieus zoude spelen zoals een accordeon bij bal verlies verdedigen terug om eigen doel en aanvallen breed over de flanken.

Echter de tegen partij beantwoordde na 10 minuten aal met een hard kanonschoot over de verdedigings linie heen daardoor en verdween de bal onderkant lat en had de voortreffelijk goede lijn keeper Fenno het nakijken 0-1.!

Het Hertha team voerde haar taken goed uit maar kon niet verkomen dat door een miscommunicatie waardoor helaas een verdedigingsfout een onnodige twee treffer werd geïncasseerd 0-2!

Na de rust straalde het team veel enthousiasme uit en waren zeker niet de mindere ploeg en wilde men daarmee geen genoegen nemen de eerste helft opgelopen achterstand . Doordat drang om een tegengoal te maken kwamen de linies te ver uit elkaar kwamen te liggenen werd daar door KDO team gretig gebruik van gemaakt om er alsnog een goede aanval af te ronden met een derde treffer!

Daarbij moet worden vermeld dat de stand aan merkelijk hoger zou zijn geweest als Fenno niet tussen de palen had gestaan..! De vermoeidheid na de vele loopacties begon zijn tol te en de achterstand was ook niet in het voordeel..!

Echter door goede samenwerking tussen de teams kon ge gebruik gemaakt worden van de drie wisselspelers Jonas , Damon en Sem van het team 14/1 weleens waar deze kanjers een wedstrijd erop hadden zitten maar blaakte nog van energie en hierdoor kantelde wedstrijd alsnog met 2 heerlijke rommel coals als gevolg werd de eindstand 2-3 die de balans meer waar gaf .

De mannen of de match waren Fenno en Tim alsmede Jonas die de basis legde voor de twee thuisgoals

But last not least coach ook Maarten Snoeren ..niet alleen goed in verzekeringen maar ook zeer collegiaal met zijn soepele medewerking..!

Daar schrijvende coach niet altijd in staat in 2 maal een uur training wonderen te verrichten besloot hij zijn team met enige ouders te verrassen op een wedstrijd op de Toekomst met Jong Ajax tegen FC Oss om daar talenten aan de slag te zien en die ondanks men de alcohol in het bloed had van het Carnaval slechts met 2-0 verloor…!

Een saillant detail waar menige voorzitter een voorbeeld aan kan nemen want het sportcomplex De Toekomst…daar kan je de jeugd mee naar toe nemen want deze sinds 1-1-2018 na een ledenvergadering zonderslag of stoot geheel ROOKVRIJ verklaard!!