MENU
 

JO19-2 KAMPIOEN!

07 februari 2018

De J019-2 gesponsord door Wieman Koel- en Klimaattechniek BV
heeft afgelopen zaterdag het kampioenschap binnengehaald. De eerstejaars JO19 spelers aangevuld met JO17 spelers zijn aan een mooi seizoen begonnen. Een groot aantal, 10 spelers, speelt dit jaar voor het eerst bij Hertha. 10 voetballers, 2 Hockey spelers, 2 tennissers en een American-football speler vormen nu samen een mooi voetbalteam.

Het seizoen begon met de bekerwedstrijden. Hierbij zijn ze als eerste geëindigd in de poule-fase en zitten nu in de knockout-fase van de bekercompetitie. Na de bekercompetitie is de gewone competitie gestart wat zeer voorspoedig is verlopen. Bij 9 wedstrijden konden punten meegenomen of in Vinkeveen behouden worden. Het team moet wel vaak wakker geschud worden :-) want een start met 1-0 achterstand is maar liefst 6 keer voorgekomen. Gelukkig werd dit alle keren omgezet naar een winstpartij voor Hertha.

Het positieve samenspel, het elkaar gunnen van de bal en knokken met zijn allen is de drijfveer van het team. De trainers Jean-Paul, Jan-Pieter, Marcel en Patrick zijn trots op de manier van spelen en omgang met elkaar en uiteraard het behaalde resultaat. Ook de mascotte Fedde, ouders, vrienden en vriendinnen zijn vaak van de partij en de 12de speler.

De uitdaging is om nog wat rondes mee te draaien in de beker (liefst tot Uithoorn) en in de voorjaarscompetitie ook weer lekker mee te doen. JO19-2 GEFELICITEERD en succes verder. Het kampioenschap zal binnenkort rustig gevierd worden in de Hertha-kantine.

Groet

Jeugdcoördinator SV Hertha

Naar het overzicht