MENU
 

Hertha helpt de scouting!

02 december 2017

Sinterklaas is nog druk met schoenen vullen, maar wij starten al met een nieuwe actie. Afgelopen jaren verkochten wij kerststukjes, dit jaar hebben we een nieuwe actie.

Wij willen wij graag de kerstpost voor u bezorgen.

Wat is de bedoeling? Iedereen kan tot vrijdagavond 15 december 20.00 uur zijn kerstpost met de postcodes 3641 t/m 3648 en 1426 inleveren bij een van de inleveradressen of op het scoutinggebouw. Ook bedrijven, scholen en verenigingen kunnen kerstpost inleveren. De post die ingeleverd wordt, graag gebundeld, met daarbij een envelop met de naam en telefoonnummer van de afzender en het totaalbedrag.

Het bezorgen van uw kerstpost kost 40 cent tegenover 73 cent voor een decemberzegel. Van het geld wat we verdienen zullen we aan de kampvuurkuil en de buitenbestrating besteden! De leden gaan de post voorzien van een Scoutingstempel en bezorgen deze vervolgens in de week van 18 t/m 23 december.

Vraag dus bij je ouders, buren en familie of wij als Scouting Eliboe hun kerstpost mogen bezorgen. Vertel ze hoe het werkt en wat de kosten zijn, en lever de kerstpost in bij een van de inleveradressen.

De inleveradressen zijn verspreid over de wijken en te vinden op onze website: www.eliboe.nl

Let op: We bezorgen in Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Vinkeveen en Waverveen; alles binnen postcode 3641 t/m 3648 en 1426. Inleveren kan tot vrijdagavond 15 december 20.00uur

Naar het overzicht