MENU
 

Open dag F.C.Utrecht 17okt jl. met zeer veel genoegen bijgewoond. door een groot gedeelte van het team Hertha JO13-3

18 oktober 2017

Op uitnodiging van F.C.Utrecht werd er met de bijna voltallig team jammer genoeg uitgezonderd van de spelers die boven de grens van Noord en Zuid op school zitten naar de open dag in het stadion in Galgenwaard gereden in twee auto, s van de coach en vader Ferre van Dominic.

Als gast was Zakeria AL Hammood uitgenodigd om daar zijn idool en naamgenoot Zakeria Layabad te ontmoeten maar ook een handtekening te krijgen op zijn leren voetbal.
Dat was echter een misrekening daar juist Zakeria Layabad zich voor de open training wegens griep had af gemeld.!

De open dag was een ware happening voor de gasten uit Vinkeveen en liet zien de prof trainer van Hal niet onder te doen voor hun eigen Coach die eveneens gefascineerd de trainingswijze van zijn collega .

Alle aspecten van een aanval kwamen aanbod en onkundig behandelen van de bal en speelwijze werden onverbloemd gecorrigeerd met en uitbrander in genadeloos Utrechts

Na het einde van de training was er een “MEET & GREET met alle spelers waar de gasten een handtekening konden scoren of een foto samen met alle spelers …een benaarbaarheid van ongekende vrijheid en een complement aan de organisatie waardig.!!

Toen via de speaker werd bekend gemaakt dat er een spelertje van Hertha ook de naam van Zakeria droeg werd dat beloond met en bal voorzien van alle handtekeningen van alle spelers van het eerste elftal en kon zijn dag niet meer...stuk !

De dag van Dominic zijn dag kon helemaal niet beter en viel in de gezegd “Een geluk bij een ongeluk” zijn ochtend eindigde met een valpartij…en werd hij daardoor de EHBO naar binnen gebracht voor behandeling juist naast de kleedkamer van de spelers deze verzachten pijn door met hem op de foto te gaan ….een dag om niet meer te vergeten..!!

Naar het overzicht