MENU
 

Nieuwe Hertha-kantine maakt indruk bij de Rap & Ruigrace

04 juli 2013

De Rap& Ruig race zorgde op zaterdag in het dorp en zondag op de Vinkeveense Plassen voor een ontspannen sfeertje waar ze zelfs bij de Sunweb U tegen zeggen. “Bedankt Harry !!!!”.

Harry van Genderen al tientallen jaren de onvermoeibare voorzitter van S.V. Hertha is een ander deel van z’n “vrije tijd” ook nog eens grotendeels verantwoordelijk voor de organisatie en het succes van de de Rap& Ruigrace. En op een of andere manier hing er dit weekeinde iets moois in de lucht. Want ondanks een stringente geheimhoudingsplicht gingen er een week van te voren toch geruchten over de bouwplannen van (een) goed gezelschap “Het Oude dorp”. Deze Vinkeveners en tevens Herthanen in hart en nieren hadden tijdens een van hun vele borreltjes het plan gevat om maar eens live te gaan met de dappere bouwplannen van ons aller Hertha.
En die missie is meer dan buitengewoon geslaagd. Op twee grote drijvers werd de nieuwe kantine te water gelaten, gedoopt en gezegend en psychologisch heel belangrijk werd de finish gehaald. “Het oude dorp had dan ook een bouwploeg op de been gebracht met uitsluitend optimisten en een drive waar menig bouwbedrijf alleen maar van ligt te dromen. En zo bouwden deze kampioenen (bijna) binnen 1dag een kantine waar je het liefst gisteren al in zou willen gaan zitten en dan ook nog met uitzicht op het hoofdveld…Hoppakee !!

Nog even geduld beste mensen maar let op vanaf nu is de loper definitief uitgerold voor de bouw van de nieuwe Hertha-kantine. Dat was voelbaar op het eiland. Dit weekend is opnieuw bewezen dat mensen tot alles in staat zijn als je SAMEN werkt. Het bestuur van Hertha voorop, Hertha-leden, de burgemeester, gemeente de Ronde Venen, (Bouw)bedrijven, Sponsoren, Particulieren, vrijwilligers enz. enz, we gaan er gewoon voor en volgend jaar zetten we die kantine er met z’n allen bovenop !!!!

Naar het overzicht