MENU
 

Hertha JO13/4 competitie 2016-2017 als nog verdiend Club kampioen

15 augustus 2017

Het einde van de competitie was voor de jongens niet slecht te noemen door de 2 plaats in te nemen….maar de kans om kampioen te worden was nog mogelijk indien de goed spelend team uit Austerlitz (met daarin een dochter van de trainer/coach die in het huidig team van de Oranje niet zou mis zou staan) de laatste wedstrijd zou winnen van club uit Veenendaal….echter door diverse redenen is deze wedstrijd niet gespeeld en zijn de punten evenredig verdeeld met ieder een punt. Voor Austerlitz onvoldoende om zich kampioen te worden….maar Hertha echter wel….ook moreel verdiend daar de wedstrijden tegen Hertha met een wedstrijd werd gewonnen en een gelijkgespeeld.!

Hoewel de topcoach en coördinator van team Michel bij wedstrijden zelden met verheffende toon toch zeer professioneel de jongens moreel langs de lijn begeleide en daarbij het teamwerk wissels etc. geheel aan de spelers overliet en altijd de trainer moreel slechts altijd aanwezig bij de wedstrijden om trainingen te baseren op de van dinsdag en donderdag op de verbeterpunten en iedere week progressie in het veld met plezier volgde en thuis in het verslag maakte met meestal een grote glimlach op zijn gezicht.
Iedere wedstrijd was voor de massaal vertegenwoordigde ouders een feest om na te kijken met de volgende helden.

Timmety als een keeper vol vertrouwen en balstopper menige winst voor het team bezorgde..! Jense die met weinig voetbalervaring bij toetreding tijdens de competitie en vertrouwen in het team kwam en zich in korte tijd ontwikkelde als een talentvolle verdediger pursang…!

Zakeria Al Hamood die in elke posisitie uitermate belangrijk is geweest door spel inzicht en zijn onverzettelijk, leiderschap en goede bal behandeling..!

Alex die snel het Hollands op te trainingen begreep en altijd ingehouden speelde maar met zijn super linker menige keer de aanval afrondde met een Engelse treffer in de touwen !
Tom de belangrijke aanvaller altijd veelal op links aanspeelbaar balvast en doelgericht met een fantastisch schot in zijn rechterbeen.

Ferre….weleens een “op tijd “probleem maar als hij er was bracht hij inzet en hard werkend voor het team…veel inzet echter nog onnauwkeurig in de afwerking maar dat gaat goed komen want hij is op de goede weg.!

Ravi die het spel intelligent goed leest, zeer goede balhandeling en als aanvallend en evenals verdediger die zich elke keer zich tot de laatste minuut volkomen elke keer leeg onvermoeibaar strijdbaar zich leeg speelde daarbij een prima schot in benen heeft.
Silvijn helaas dit seizoen veel geplaagd door blessures aan zijn voeten…maar al hij op het veld stond veelal als links een zeer waardevolle bijdrage leverde door met zijn traptechniek de aanvallers bediende !
Dylan helaas ook veel geplaagd door blessures maar indien bij training en wedstrijden altijd het beste uit zich zelf haalde en over het hele velde een goede bijdrage leverde tot als keeper ,hij heeft een andere keuze gemaakt in de sport en wij zullen men en zijn moeder altijd trouw en enthousiast langs de lijn missen.
Daarbij wil ik niet onbenoemd laten de spelers zoals Jonas , Sam en Guido uit het mee trainende elftal die altijd gretig en met plezier bereid waren als nodig in te vallen en soms zeer belangrijk waren in kruisinale wedstrijden…!
Het succes elftal blijft grotendeels bij elkaar behalve de toppers Zakeria en Ravi en helaas ook de leider Michel…..het team zal hen missen wij wensen de spelers veel succes in hun nieuwe team… maar met de nieuwe aanwinsten in het team …nu een echt elftal JO13/3 voorspel ik als trainer dat wanneer de inzet en inzicht in het spel een stijgende lijn laat zien dat een plaats in de bovenste drie niet is uitgesloten .
De huldiging van dit bijzondere kampioenteam neem ik aan in het bijzondere clubhuis zal eerdaags op de agenda staan !!

Naar het overzicht