MENU
 

SV Eerste Ronde Venen Bokaal doorslaand succes

19 juni 2017

Afgelopen zaterdag organiseerde SV Hertha voor het eerst de Ronde Venen Bokaal voor 35+ en 45+ teams. Het bleek een schot in de roos om een groot toernooi te organiseren voor deze snel groeiende doelgroep. In totaal deden in drie verschillende categorieën 18 teams mee, die op een half veld streden om de begeerde bokaal.

Bij de 30+ dames werden de dames van ’t Goy (de “Gooysche Advocaatjes”) kampioen na strafschoppen in een spetterende finale tegen de dames van CSW, die in de reguliere speeltijd onbeslist eindigde.

In de categorie 35+ werd de finale gespeeld tussen CSW en KDO. Ook hier moesten penalty’s uitwijzen wie de wisselbokaal voor het eerst mee naar huis mocht nemen. De heren van KDO waren hierin uiteindelijk net iets beter dan de mannen van CSW, waarin Marcel Keizer meespeelde. En dat op de dag dat formeel bekend werd gemaakt dat hij voor twee jaar had getekend als nieuwe trainer van Ajax.

In de categorie 45+ wist het eigen Hertha team verrassend de overwinning te behalen door afgetekend de meeste punten te pakken in de poule.

Het toernooi werd door de deelnemers heel positief ontvangen en velen bleven na afloop nog lang hangen op het aansluitende ‘Vinkcuisine’ evenement. Hertha heeft inmiddels al de knoop doorgehakt dat er in 2018 zeker een vervolg op deze veelbelovende start zal volgen.

Foto: Het winnende team van Hertha 45+

Naar het overzicht