Hertha JO13-4 met goed voetbal op koers voor het kampioenschap door winst op Hooglanderveen JO13-7 met 5-0

27 maart 2017

Nog steeds door blessureleed getroffen team zonder Silvijn en Dylan maar nu ook Timmety voor een familie feestje maar uit de nood geholpen door Lars en Jonas in een heerlijke lentezon maar ook nog na 3min extra verwend door een snelle aanval volgens het boekje afgerond met een koele schuiver van Jonas 1-0!

De overeengekomen speeltijd van Jonas was slechts 15 min dus was haast geboden om als “Match winner’ het veld te verlaten met de werklustige teamplayers zoal Tom, Ravi , Alex ,Lars en Ferre om hem heen met snel variërend circulatie werd weer Jonas aangespeeld die diverse spelers dolde en tenslotte de bal na 10 min zijn tweede treffer scoorde 2-0 !

Het was eenrichtings verkeer voor de thuisclub en schaarse gevaarlijke aanvallen van de gasten werden meesterlijk geëlimineerd door Jense en de multifunctionele Keeper/verdediger/aanvaller Zakeria.

Maar aan de onzekerheid om de 3 punten in huis te houden kwam een einde toen na eindelijk van vele kansrijke schoten van Ravi ,Ferre en Lars maakte Alex en einde om met een trefzeker schot de stand voor de rust op 3-0 te brengen.

In de rust zette Michel de zijn team geheel om en nam Ferre de plaats onder de lat en werd de verdedigers omgezet in de aanval en aanvallers in de verdediging .

Dat Ferre ook zijn handen goed kan gebruiken bewees hij door kort in de tweede helft een hard schot van dichtbij te keren en hield de tweede helft het doel schoon..!

Dat Alex ook als middenvelder kan spelen en schoren bewees hij door vanaf de midden stip een kanonskogel af te vuren die met uiterste precisie onder lat van de toch goede keper verdween . 4-0 !

Tom de hele wedstrijd strijdend als een veranderde van een vuurvlieg in een tijger beloonde zichzelf en het team even voortijd met een schitterende treffer en maakte de eindstand met 5-0. En maakte de zeer goede scheidsrechter Paul Postma een plezierig einde aan de wedstrijd..!

De focus op het kampioenschap met nog 2 wedstrijden nog voor de boeg is de wedstrijd tegen Austerlitz.. met dit gemotiveerde team moet dat lukken..!