Hertha JO8 wint genadeloos van Loosdrecht: 12-0

13 maart 2017

Zaterdag jl. speelde Hertha JO8 thuis tegen Loosdrecht. Na de overwinning vorige week togen de mannen vol goede moed richting grasmat. Mees Broere kwam, met arm in mitella, zijn team aanmoedigen. Meteen na het fluitsignaal is Hertha aan de bal en binnen enkele minuten scoort Benjamin 1-0. Kort daarna versnelt Milano over de rechterflank met een poging doel te raken maar krijgt te weinig ruimte. Even later zit de bal er na Milano’s schot toch in: 2-0. Loosdrecht is nu wakker maar kan niet voorkomen dat Hertha balbezit houdt en domineert. Hertha sluit goed aan en speelt behoorlijk aanvallend. Keeper Emmanuel kijkt het vanuit de verte aan. Na een pass van aanvoerder Daan op Benjamin wordt er weer gescoord. Ook Daan maakt zijn doelpunt. Benjamin scoort voor rust zijn zogenoemde hattrick. De ruststand is 5-0. De spelers van Loosdrecht hadden zichtbaar moeite maar wisten helaas niet een keer het doel van Hertha te raken. Weer Benjamin scoort 6-0 na rust. Jort staat op doel, opdat Emmanuel nog in actie kan komen. Lennon en Benjamin schieten beurtelings ver uit. Mees Vis treedt vanuit het midden naar voren en weet zich goed vrij te spelen: hij maakt 7-0. De keeper van Loosdrecht lijkt het op te geven en na een actie van Emmanuel maakt Benjamin eenvoudig 8-0. Langs de lijn raakt de verslaggeefster bijna de tel kwijt. Benjamin maakt nog een mooie goal in de kruising. Opeens trekt de verdediging van Loosdrecht op; dan komt er toch een schot van Loosdrecht op doel, maar dat wordt door Jort gepareerd. Milano maakt zijn volgende treffer en na enkele kansen, scoort Stan terecht de 11-0. Tot slot scoort Lennon 12-0 en is de euforie deze ochtend groot. Mees Broere is man of the match, JO8 blijft 2e in ranking, met een schitterend doelpuntensaldo.