MENU
 

HERTHA JO13/4 WINT MET OVERTUIGING VAN BENSCHOP JO13/2

06 februari 2017

Niet alleen compleet met het team maar ook met voltallige ouders werd gelijk na de aftrap zeer gedreven Hertha team aan de wedstrijd begonnen met snel balcirculatie die deed denken aan het balletje in een flipperkast met de tegenpartij als derde toeschouwer…!

De inzet van Hertha werd dan ook al na 5 minuten beloond een zeer fraaie assist van de geheel uitgeslapen Ferre en had Ravi de bal alleen voor het intikken en was 1-0 om in te lijsten..!

De geschrokken gasten waren daardoor even het spoor bijster en kwam de bal voor hun niet meer over de middenstip en werd het een eenzijdige wedstrijd en creëerde Hertha daarbij vele kansen . Bij een corner voor Hertha was het weer raak… een rebound kwam weer voor de goede voet van Ravi terecht die de bal weer wonderlijk mooi met een cool schot achter de keeper deponeerde 2-0

Het was opvallend hoeveel keren dat door goede bal circulatie en vechtlust van alle spelers mooi gepassioneerd voetbal aan de ouders werd gepresenteerd met veel bijna kansen waarmee vooral Alex mee strooide..!

Door toe doen de bekwame spelverdeler Zakeria maar in de eveneens door Jense …die zich ontwikkelt als een verdediger “pursang” waarvan Johan Cruyff zou hebben gezegd ..”Hij loopt niet zoveel ..voetbal doet die met zijn hersens… hij is er waar moet zijn …hij is er niet te snel maar ook niet te laat”… stond de verdediging als onneembaar Bastion…!

Driemaal recht is scheepsrecht ..maar Alex bleek een aardige variant hier op te hebben driemaal naast is een maal raak en dankzij Ferre kreeg hij een kans op een presenteerblaadje en werd het voor het verwende publiek 3-0 ..!

Echter de meest verrassende treffer kwam van de schoen van de keeper Timmety die toonde naast zijn handen ook voeten te kunnen excelleren na een lange solo run en zijn ongelukkige collega een “off day ” te bezorgen.. 4-0

De “whipped cream upon cake" werd echter door de Alex geregeld met een smaakvolle treffer die in de Premium League niet had misstaan .en daarmee de eindstand op .5-0 bracht..

De met goed voetbal verwende goed leidende scheidsrechter Kevin die gezien het zeer sportieve verloop van de wedstrijd nauwelijks had gefloten gebaarde dan ook het einde van de wedstrijd met glans voor het hele team .

“Man van de Match” toch wel Jense met zijn voortreffelijke snelle groei als belangrijke verdediger in het team.

Naar het overzicht