MENU
 

Hertha JO13-4 verliest de wedstrijd van Renswoude met 5-2

24 januari 2017

Alhoewel de wedstrijd werd verloren met slechts een wissel waren er ook winstpunten want het spel van Hertha was voor neutrale toeschouwers oogstrelend en spannend door de passie en inzet van Hertha om naar te kijken.

De vele goede aanvallen werden veelal met goed vele schoten afgerond echter lag voor de rust “Vrouwe Fortuna nog te slapen almede Hertha speler Ferre en weigerde de bal naast en over en soms gewoon in de koude handen van de keper van de tegenpartij ….die de wekker al om al om 6.30 moet zetten om tijdig in Vinkeveen te zijn!!

Echter werd de geweldige inzet toch Hertha beloond door een openingsschitterende treffer van Ravi na weer een aanval uit het boekje en werd de hoop op weer meer een realiteit !

De mannen uit Renswoude lieten echter dat niet onbeantwoord want daar wel de aanvallen door Hertha wel zijn verzorgd rommelde het de verdediging door niet adequaat met en alerte houding te reageren waardoor de gasten te veel kansen kon creëren en daardoor niet veel later de gelijkmaker hieruit kon worden gescoord en men verdiend op 1-1 kwam.

Alhoewel Hertha de ene naar de andere aanval produceerde met Zakeria als stuwende man in het midden …kwamen de schoten van de goed spelende Ravi, Tom en Alex uit kansrijke posities welke die een beter lot verdiende niet tot scoren…!!

Gedurende de wedstrijd begon ook het gebrek aan wissels van het team Hertha op te breken in tegenstelling tot de gasten waardoor er te veel ruimte voor de gasten kwamen en er door Hertha tussen aanvallers en verdediging wat resulteerde in te veel kansen waarop door de verdediging geen antwoord op kon krijgen en de achterstand al snel op liep naar 1-5 .

Ondanks deze uitzichtloze stand gezicht op een beter resulteerde bleef Hertha moedig en goed aanvallen en werd dat toch nog beloond met een mooie treffer van Tom welke ook tevens de eindstand betekende. 2-5 en vond de zeer goed fluitende Tim Bregman het welletjes…en blies het spelletje uit !!

Naar het overzicht