MENU
 

Een succesvolle eerste editie van SV Hertha vs. J-Dream

29 april 2013

Zondag 28 april stond Vinkeveen volledig in het teken van internationale voetbalwedstrijden. SV Hertha speelde namelijk wedstrijden in allerlei leeftijdscategorieën tegen het Japanse J-Dream. J-Dream is een voetbalvereniging van in Nederland wonende Japanners die één keer per week samen trainen bij het Amstelveense RKAVIC. Vanaf half 10 tot half 3 was “Sportpark De Molmhoek” het decor van leuke, interessante wedstrijden.

Van de allerkleinsten tot de D-pupillen werden er jeugdwedstrijden gespeeld met een internationale insteek. Trainer van de D1, Leo Clement, had deze dag weten te regelen in zijn eigen netwerk. Hiroyuki Shirai, oud trainer van SV Argon, is zeer actief bij de door Keitaro Kawai opgerichte voetbal vereniging.

Het gehele programma werd onder een schitterende lentezon afgewerkt en van beide kanten was het al snel duidelijk: dit doen we volgend jaar weer. Vooral het respect, plezier en de gezelligheid gedurende de dag smaakte absoluut naar meer. Dergelijke evenementen zorgen er voor dat voetballen bij Hertha een leuke bezigheid is en blijft.

Naar het overzicht