Hertha JO13-4 verliest zeer ongelukkig maar met goed sportief voetbal van Renswoude J013-2 met 4-7

07 november 2016

Met de goed inzet bij de trainingen waarbij de kijk op het spelletje steeds beter uit het hoofd komt om het voetenwerk beter te laten renderen was de verwachting dat winnen tot de mogelijk moest zijn.

De eerste fase onderstreepte de verwachting en werd er geweldig als team gespeeld door een bijna proffessionele bal circulatie…waarbij jammer genoeg de afrondingen niet werden benut om op voorsprong te komen.

Helaas na 10 minuten werd een hard oncontroleerbaar afstandsschot van de gasten op het lichaam van Ferre geschoten waarna de bal onhoudbaar in eigen doel verdween en tegen de verhouding en Hertha ongelukkiger wijze op achterstand bracht ..0-1

Het bracht Hertha enigszins uit evenwicht om dat te herstellen werd het goede aanvalsspel van het begin veranderd in en jacht naar een tegentreffer Dit resulteerde dat de verdedigende posities uit het oog werden verloren en aanvallen van Hertha door het midden werden afgestraft met onnodige tegentreffers waardoor de rust werd ingegaan met een slecht uitziende ruststand van 0-5

Maar de geweldige leider Michel zag kans in de rust het verloren vertrouwen in eigen kunnen volledig te herstellen en niet zonder succes.

Na rust was het weer Hertha die de boven liggende partij was en werden de aanvallen weer door het spel breed te houden gelijk beloond een geweldige steekpass van Zakeria bereikte op maat Dylan en die in de loop Alex aan de andere zijde van veld welke de met een strak inschoot in het doel onbereikbaar voor de keeper en het team en alleman weer blij maakte 5-1

Dit mooie doelpunt gaf Hertha het nodige vertrouwen…want niet veel later ontstond door goed teamwerk een zelfde situatie waarbij Ravi weer Alex aanspeelde met een pass op maat welke voor de tweede keer de keeper nakijken gaf 5-2..

Jammerlijk genoeg was de verdediging bij Hertha niet adequaat genoeg waardoor de goede keeper Timmety wederom zijn doel niet schoon kon houden en uit nodeloze situatie de bal weer achter hem verdween 2-6

Maar het was hart verwarmend te zien dat de mannen van Hertha het er niet bij lieten zitten zich als leeuwen terug vochten ….met resultaat want dit keer was het Tom die met een goede actie Ferre in stelling bracht en zijn blaam zuiverde door er nu zelf in het goede doel te scoren 3 -6.

Niet veel later weer veel onnodige fouten in eigen doelgebied waarvan de tegenstander gebruik van maakte om helaas de 3-7 baan te tekenen Omdat weg te spoelen en als team karakter te tonen werd even voor het fluitsignaal van de voortreffelijke scheidsrechter Yur van de Horst de wedstrijd beëindigd met een soepel lopende aanval waarbij Ferre de eindstand terecht op 4-7 bracht.