Hertha JO13-4 liet het verschil zien tussen kunst en echt gras de laatstse groeit evenals JO13-3 en maakt korte metten met Benschop JO13-2 met 13-0

16 oktober 2016

Ondanks verhindering van top scorer Alex Sance en de helaas door de griep getroffen Silvijn Kat moet de leider Michel zijn team aanvullen met Guido en Lars uit de JO13-3 weleens waar geen onbekende voor het team JO13-4 daar de trainingen van beide teams gezamenlijk worden uitgevoerd !

De wedstrijd was nog niet koud begonnen of de goed fluitende scheidsrechter Tibor Bregman moest al naar de middenstip wijzen daar Ravi de handen van de keeper even warm wilde schieten..1-0..!
Niet veel later liet Dylan zien dat meer toekomst zag als topscorer dan kleumen onder de lat en schot kort daarna ook koelbloedig de bal onder de lat 2-0..!
De speler naar het bleek met de meeste kilometers en assist en onderscheppingen per wedstrijd t.w. …Zakeria Al zag zijn opvallende goede inzet beloond in 3 minuten tijd door de 3de en 4de treffer te maken en dit allemaal in de eerste 20 minuten waardoor het er na uit zag dat de toch hardwerkende gasten overklast zouden worden.
De gasten liepen echter steeds achter de feiten aan en bij aanval stonden de achterhoede slechts lucht te dekken zodat de schaarse aanvallen door de goed staande verdediging van Hertha werden onderschept of al dan niet door de weer goed meespelende doelman Timmety geëlimineerd.

Doordat het voetballen te gemakkelijk afging kwam erbij Hertha een beetje bij beetje ” Glamour Play “ boven drijven geïllustreerd door menige Herthaan die dachten aan de gebruikelijke training acties op de trainingen dan aan een overtuigende overwinning door snel combinatie voetbal.

Het enigste doelpunt wat de gasten konden maakte was een eigen doelpunt in de 20E minuut 5-0
Een opvallend goed pluspunt van het team zijn gevaarlijke de corners meestal standaard door de 2 benige speler Pepijn worden genomen…welke ook deze keer die door Dylan verdiend achter de toch matig spelende keeper verdween .6-0..
Niet veel later pikte de uitblinkende Zakeria Al voor rust en zekerheid zijn 3e goaltje mee zodat dat gelijk daar in de rust op gedronken kon worden.7-0!

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde als voor de rust een kat die speelde met een muis .. en kon Guido laten zien dat hij niet voor niets was in gezet en scheelde het een haar door een mooie harde kopbal op de lat.

Maar het zou de wedstrijd voor Dylan worden want uit een mooie voorzet van Lars schoot hij attent de bal weer achter Keeper 8-0
De laatste 15 minuten waren bijzonder inspirerend daar de gasten niet meer aan aanvallen toekwamen en de aanvallen met mooie schoten werden afgerond als slagroom op de taart 22e e 24e door Guido en toonde Lars dat hij niet voor spek en bonen meespeelde en bewees hij dat in de 27e 29e minuut en werd de eindstand tenslotte 13-0 Al was de wedstrijd spanningsloos …leuk was het wel door het goede spel van de thuisclub..!