MENU
 

Hertha JO13-4 Hertha toont progressie en inzet met oogstrelend voetbal tegen Sch. JO13-2... 3-1

02 oktober 2016

Met de uitstraling van jonge gemotiveerde stieren op een ideale grasmat in de lente werd er afgetrapt met helaas zonder de talentvolle Tom Hamerlink waardoor er met een tandje erbij moest worden gevoetbald.

Hertha drukte gelijk hun stempel op wedstrijd door voor de aanval te kiezen met om na 3 min. met een geweldig openingsschot vanaf de slof van Pepijn die de keeper te nauwer nood met zijn vingertoppen over de lat kon tikken …!

Hertha voerde de druk nog even op en dat betaalde zich uit ! Met goed samen spel zag Ravi kans een mooie pass Dylan in stelling te brengen welke met een kanonskogel de keeper verbouwereerd het nakijken gaf en met de openingstreffer 1-0 aantekende..!!

Ondanks dat Hertha nadrukkelijk naar voren speelde werd de verdediging niet verwaarloosd door buitengewoon doortastend optreden van de achterhoede door de altijd goed controlerende Al Zakaria , Ferre maar ook Silvijn maakte de nodige kilometers door als buitenspeler betrokken te zijn bij verdediging als wel aanval.

Hertha was verre de bovenliggende partij door als team te spelen met door zeer goede passen over de volle breedte waarbij Alex liet zien dat hij links goed uit de voeten kan spelen en het nodige kansen kan creëren…waarbij Pepijn zich slim links op midden veld liet ook een goede middenspeler te zijn.. Echter bleek de gasten over een zeer maar goede keeper te beschikken die kans zag een monsterzege voor het te voorkomen door de vele schoten te pareren!

De tactische wisselinspraak techniek van de leider Michel pakte voor alle spelers die hun inbreng kregen in welke positie zij wilde invallen pakte zeer goed uit …als hiermede ook werd gescoord …en daar zorgde Ravi voor …! De verdediging de gaten kregen de bal niet meer uit hun doelgebied en van de verwarring maakte Ravi gebruik om de bal ongenadig hard inde 25 min. het net te schieten…..2-0

Na de rust was het beeld van de wedstrijd nagenoeg gelijk echter werden meerderde de aanvallen verder naar het doel van de keeper van Hertha gespeeld maar talentvolle keeper Timmety wist zijn doel schoon te houden…!

Het bewijs voor zijn kunnen bewees Timmety toen overigens de zeer goed fluitende scheidsrechter Yur v.d. Horst de gasten een terechte penalty toewees door een harde charge van Al Zakaria…!

Deze wist hij zeer professioneel te stoppen tot grote opluchting van Leider en Coach en ouders en overige supporters die de winst al zeker achtte. Maar helaas zou hij niet wedstrijd feilloos doorkomen.

Doordat de tegenpartij beschikte over 4 wisselspelers en Hertha met slechts een wissel werd de vermoeidheid bij Hertha merkbaar en werd een goede aanval van de gasten onnodig beloond . Een hard schot kon Timmety wel pareren echter verdween scheen bal via zijn handschoen achter zijn schouder ongewild in het net.. 2-1

Maar voor Ferre was het echter nog niet gedaan want na een weer goede pass van Silvijn ging hij met de nodige schijn en passeerbewegingen op het doel van de eveneens goede keeper en lanceerde bal als een raket achter de keeper 3-1 en was de buit definitief binnen.

De Man of de Match deze keer…. de geweldige verdediger die menig aanval wist te breken en daarna ook zijn team genoten van een goede pass voorzag…..Al Zakeria… Proficiat..!!

Naar het overzicht