MENU
 

Afsluiting van het seizoen door Hertha D3

13 juni 2016

Afsluiting van seizoen Hertha D3 bij de Avonturenfabriek Karten-Bowlen-BBQ

Terwijl de Nederlandse velden nog aan het herstellen zijn van al het voetbalgeweld na een bewogen seizoen. De eerste competitie helft in de middenmoot geëindigd als 5e en de tweede competitie helft wederom geëindigd als 5e en tevens een mooi/spannend beker toernooi,  was het tijd voor een waardige afsluiter met een gezellig, fantastisch, enthousiast, hardwerkend en talentvol team.

Op zaterdagmiddag 11 juni heeft de D3 de hallen van de Avonturenfabriek onveilig gemaakt met hun stuurmanskunsten, inhaalmanoeuvres, tijdens het karten. Met gierende banden en onwerkelijk snelle ronde tijden was het straten circuit van Loosdrecht de place to be. Ook hier bleken de voetbaltalenten een paar Verstappens, Rosbergen, Vettel en Hamiltons in de dop te zijn. Om even van alle G krachten te bekomen werd een half uur pauze met chips en onbeperkte limonade ingelast.

Vervolgens bij het bowlen werden de bowlingballen met elegante doch harde worpen naar de kegels geslingerd. Strikes, spares, gootballen (ondanks band), plafondballen, andere baan ballen etc. vlogen door de Avonturenfabriek.

Gelukkig met mooi weer aangekomen in Mijdrecht om af te sluiten met een BBQ. De BBQ stond al lekker te smeulen, maar eerst was het uiteraard nog even tijd om een potje te voetballen op het dichtstbijzijnde schoolplein. Op het menu stonden sappige hamburgers met een broodje, worsten, kreukelfrieten, diverse sauzen, vers fruit, frisdrank, en natuurlijk toe een ijsje. De hongerige wolven hebben zich op het feestmaal  gestort en met volle teugen genoten.

Het was een top seizoen met een bijzonder gezellige afsluiter!

Geniet van de zomervakantie en tot volgend seizoen!

Naar het overzicht