MENU
 

Overschrijvingen

14 mei 2016

Zoals ieder jaar aan het eind van het seizoen zullen er ook dit jaar de nodige verschuivingen plaats vinden doordat spelers besluiten om van club te veranderen of gewoon helemaal met voetballen te stoppen. Vanwege de reglementen van de KNVB moet er in die gevallen echter wel aan de nodige richtlijnen voldaan worden.

OVERSCHRIJVEN VAN SV Hertha NAAR ANDERE VERENIGING

Aanvragen tot overschrijvingen van sv Hertha naar een andere vereniging dienen uiterlijk 15 juni binnen te zijn bij de KNVB. Hertha werkt alleen mee aan overschrijving van een speler als de volgende zaken in orde zijn:
- contributie volledig is betaald
- alle openstaande boetes zijn betaald
- alle eigendommen van Hertha zoals kleding, trainingspakken e.d. ingeleverd zijn, hierover wordt door de ledenadministratie contact opgenomen met de betreffende afdeling.

Wat moet je doen?
Je dient jezelf aan te melden bij de nieuwe vereniging, zij gaan je digitaal aanmelden bij de KNVB voor overschrijving. De nieuwe vereniging kan vragen naar je relatiecode KNVB, deze kun je opvragen via mklinkhamer@hertha.nl.  Je spelerspas en een overschrijvingsformulier inleveren bij de nieuwe vereniging is met ingang van december 2015 niet meer nodig.

OVERSCHRIJVEN NAAR SV Hertha VAN EEN ANDERE VERENIGING

Aanvragen tot overschrijvingen naar sv Hertha van een andere vereniging dienen ook uiterlijk 15 juni binnen te zijn bij de KNVB. Om overgeschreven te worden naar sv Hertha dient het volgende in orde te zijn:
- het combinatie overschrijvings- /inschrijfformulier van sv Hertha dient volledig ingevuld, en ondertekend te zijn
- voor spelers vanaf 14 jaar en ouder geldt daarbij dat een kopie van een geldig identiteitsbewijs moet worden bijgevoegd
Met ingang van december 2015 is het niet meer nodig om de KNVB spelerspas bij het combinatie overschrijvings- / inschrijfformulier te voegen

De ledenadministratie van sv Hertha zorgt dat op 15 juni alle overschrijvingen van spelers die naar Hertha komen digitaal ingeleverd zijn bij KNVB West 1 te Amsterdam

Naar het overzicht