MENU
 

Hertha C2 hield de tot nu ongeslagen Olympia'25 C2 met elan op 0-0

30 april 2016

De krachtverhoudingen waren vooraf al duidelijk de ongeslagen mannen uit het Gooi waren na 8 wedstrijden ongeslagen en met imponerende doel cijfers 32 voor en slechts 2 tegen en daarbij vermoedelijk met een keeper uit de C1 en enige spelers met dubieuze A1 uitstraling maar oké ..geen bewezen feiten maar toch…!

De coach van C2 had voor een andere tactiek gekozen door zijn team te versterken volgens de” van Gaal strategie “ door zijn door blessures en ander oorzaken verzwakt team met de jonge talenten uit D1 t.w.Yanick Sumajow en Frans-Jozef van Egmond op sterkte te krijgen.

Al gauw na de eerste kwartier bleek dat zelfs zonder de D1 mannen Hertha de strijdbijl hadden gevonden want met zeer goed samenspel wist men de fysiek sterke tegenstander aardig van het doel te houden en zowaar werden er goede kansen door Hertha gecreëerd waardoor zelfs in het team “balkanon” Rowan kools op de hoekvlag gevaarlijke schoten kon lossen.

Dat niet alleen want ook zijn vlijmscherp genomen vrije trap belandde tegen de vingertoppen van de zeer goede snelle keeper n de uiterste hoek ..!

Maar dat Hertha zich mag prijzen met hun eigen keeper bleek even voor de rust toen voetballer Stein Brabander niet alleen super goed kan verdedigen maar de worpen bij Judo goed beheerst want op de buiten lijn van het strafschop gebied scoorde hij een” ippon” met zijn tegenstander..!

De goed fluitende scheidsrechter Rik Hendriks (vaak door de grensrechter van tegenpartij te onterecht op het verkeerde been gezet daar deze constant vlagde of de Koning zelf in het veld stond) zag in deze geweldige judo demonstratie helaas een strafcorner.

Deze strafschop werd zeer goed ingeschoten maar…… super vakkundig uit de hoek gehaald door Kay T….en solliciteerde hij hiermee naar en plek in Jong Oranje…!

Maar er waren nog meer plekken te vergeven de altijd wat ongeïnspireerde Brian van der Hulst is niet alleen de laatste maanden als kool uit de grond gegroeid maar zijn snelheid en inzet nog veel sneller gegroeid en deed hij haast met voetbal niet onder van de zeer opvallende D1 spelers …. het was dat zij op kunstgras speelde anders hadden zij met hun passie en inzet nog het gras onder de tegenpartij opgevreten en lieten zien waarom hun team kampioen waren in hun competitie..!

Met al de geweldige inspanningen van het hele goed spelende Hertha team bleek de tegenstander wel veel gevaar te brengen maar stond de defensie met de nu frank en vrei goed spelende Ties en Josh en andere kompanen als een huis .

Zelfs had een Hertha nog gevaarlijk doelrijpe aanval in de laatste minuut wat als slagroom op de taart zou zijn geweest voor het doel van de tegenstaander welke op een haar bijna tot winst geleid en is dan ook de slot conclusie dat Olympus mannen wel goed vochten maar de munitie waren vergeten mee te nemen…en eindigde deze voor hun Griekse tragedie in een gelijkspel en waren De Germaanse Herthanen de morele overwinnaars en werden als dusdanig werden voor hun prestatie en calorieën verlies beloond door een zeer blijde coach .

Naar het overzicht