Hertha C2 wint met overtuiging van t'Gooi C2 met 3-0

13 april 2016

Met hele Hertha team weer compleet en bewust van het feit dat gezien de stand vandaag de 3punten binnen handbereik om bij de bovenste 3 teams aan te sluiten werd met veel eigen supporters aan de wedstijd begonnen.

De coach had deze keer gekozen voor Mats Holtrop gezien zijn goede snelle ontwikkeling als spelverdeler in plaats van Kay Okkerse en dat pakte goed uit… Al naar een paar minuten liet Wouter weer van zijn goed aanvallend spel zien maar kwamen de weer gevaarlijke voor zetten niet goed uit maar oogde het spel van het gehele team overtuigend met heerlijk vooruit voetbal .

De uitblinker was echter Finn Colly…die bewijs weer goed in zijn vel te zitten …is hij tijdens de training al de snelste en met veel conditie in de wedstrijd deed hij niet onder in een goede pass van Mats kwam goed voor zijn voet en met snelheid liet hij een achter zich en zette de keeper op het verkeerde been en liet al na 11 minuten 1-0 aantekenen.

Had Josh in de vorige wedstrijd wat onfortuinlijke acties..in deze wedstrijd was hij in de verdediging zeer solide en strooide hij met zeer goede passen.

Liet Stein al in de laatste training zien dat hij absolute snelste in het team is ..wel in deze wedstrijd onderschreef hij de conclusie nog eens door op volle breedte de aanvallen van de gasten te op daadkrachtige wijze te onder scheppen.

Vincent viel na een blessure goed voor de geblesseerde Bob Liesveld in en stelde Finn is staat zijn tweede treffer uit te voeren en werd het na 22 minuten 2-0

Verdedigend staat Rowan Kools zijn mannetje maar zijn schoten naar voren niet altijd de beste wijze om in balbezit te blijven maar deze keer zat achter bijna elke actie een voorzetting in de aanval en waren na vele aanvallen van Hertha die tenslotte in een hoekschop eindigde welke door dezelfde Rowan weer tot kansen voor het doel door zijn zeer goede schot techniek .

Gezien het optunische spel van Hertha kon het dan ook niet uitblijven dat een derde treffer werd gescoord en wel een hattrick door Finn die direct daarna van de Heer Okkerse een publiekwissel kreeg….hij glimlachte daarbij zo breed van oor tot oor dat haast leidde tot blijvende mondschade …3-0

Brian Van de Hulst nam de spits positie van Finn en het scheelde niet veel want hij had zowaar al direct de 4de treffer op zijn naam echter ging de bal net over de lat…!

In de tweede helft veranderde het spelbeeld echter konden de kansen niet worden uitgespeeld ..en de sporadische aanvallen van de gasten werden door de verdedigers en keeper Kay T afdoende gepareerd.

Aanvallen nu met Kay als spelverdeler zag er niet sprankelend uit te weinig met tevens communicatie onderling en te trage balbehandeling en daarbij tenslotte nog een onnodige overtreding die door de zeer goed leidende scheidsrechter tot het spelen van 10 man van Hertha leidde ..!

Tenslotte bloede de wedstijd dood zonder de nodige spanning maar ergernis..om het vertoonde spel .. maar de blijheid om de 3 punten was er niet minder om..!