MENU
 

Hertha C2 weer terug op de goede weg naar boven tegen VVC C5 met 3-2‏

05 april 2016

Met schitterend lente weer en complete gemotiveerd team trapte Hertha af tegen een team VVC dat gezien de resultaten gelijkwaardig aan de thuisploeg zou moeten zijn.

Al na de eerste minuten bleek de intentie van Hertha door constant druk te zetten op de verdediging van de bezoekers.

Dit leidde tot vele hoekschoppen die professioneel zoals afspraak door Rowan Kools worden uitgevoerd..

Dat de lange spelers dan kansrijk zijn bewees dit keer Kay Okkerse door een van doe hoekschoppen met het hoofd de bal in het net te krijgen en werd da aanvalsdrift beloond 1-0..!

Bij uitverdedigen helaas na 15 min. gaaf Josh een onfortuinlijke mislukt schot naar voren die als pass voor de schoen spits van de tegenpartij panklaar terecht kwam als resultaat 1-1

De wissel Mats en voor Kay pakte echter zeer verrassend uit . Alhoewel hij in het veld was gestuurd om de voorwaartsen van schietklare ballen te voorzien kreeg hij zelf een schitterende kans die hij echt schitterend afrondde door niet te zomaar hard te schieten maar met binnenkant voet de bal in de kruising te deponeren 2-1

Na vele goede aanvallende acties van Wouter waarbij hij niet tot scoren kwam werd het toch zijn dag door de zijn inzet gedurende de hele wedstrijd zelf te belonen door met een pana de keeper van de gasten te verrassen en de voorsprong te vergroten naar 3-1

De zeer goed sportief fluitende scheidsrechter Benjamin constateerde in he strafschop gebied van een Hertha en wees gedecideerd naar de stip…de lange talentvolle spits met no 12 schot hard door het midden en bracht niet alleen de stand op 3-2 maar ook de spanning terug want er moest nog 14 minuten worden gespeeld..

Het had echter eigenlijk ook nog bijna 4-2 kunnen worden daar de “snelle jelle “Finn met een zeer goede solo actie in het in het strafschop werd gehinderd door zijn voet even te haken…de val daarna was niet Champion League waardig en zag de scheidsrechter het als een “’schwalbe’’ dus de moraal volgende keer “rollen van de pijn van teleurstelling”.!

Iedereen was unaniem een over eens dat het een mooie spannende sportieve wedstrijd was van beide partijen en zien uit naar de retour wedstrijd.

Naar het overzicht