Desto C1 - Hertha C1

15 december 2015

Wat een prestatie van deze groep!!

Hertha C1 moest uit naar Vleuten en wel tegen Desto C1 . Om 11 uur floot de scheidsrechter. Voor Hertha C1 stond er nog wel wat op het spel. Bij winst zouden we de derde plek op de ranglijst innemen . Met de juiste instelling en gretigheid moest dat kunnen lukken. Waren het dan toch de zenuwen die ons parten ging spelen? Het ging niet echt makkelijk. De wedstrijd ging gelijk op. Hertha was veel meer voor het doel van de tegenstander te vinden, maar de bal wilde er maar niet in. Tim had het geluk niet aan zijn zijde vandaag. Hij werkte wel heel hard , maar een spits wordt afgerekend op de doelpunten die hij maakt en dat zat er niet in vandaag. Ook Hugo die er vorige week nog twee in schoot kreeg het niet voor elkaar. Hugo kreeg nog een mooie kans. De linksback van Desto speelde de bal iets te kort terug op zijn keeper, waardoor Hugo de mogelijkheid had om dit af te straffen. Helaas lukte dit niet en zo gingen we de rust in met 0-0. Gezien het spelbeeld waren we daar niet ontevreden over. De tweede helft veranderde er niet veel en gingen we gelijk op. Hertha was wel gevaarlijk voor het doel van Desto maar het lukte net niet, zelfs niet bij standaard situaties. Dan maar uit een vrije trap? Tim achter de bal, maar ook die bal werd geblokt en dan staan we te kijken: wie schiet de bal er in? Maar daar was de redder in nood. Met zijn Barbapapa benen schoot Mika de bal er wel in. En wat een mooie goal! Eén om in te lijsten zo mooi. Vanaf dat moment ging Desto meer vooruit voetballen en kwamen wij onder druk te staan. Maar Justin, Gijs, Jim, Bim en Zana stonden hun mannetje. Hier en daar hadden we wat geluk op het einde van de

wedstrijd. Bim kopte in eerste instantie de bal van de lijn en daarna Hugo ook nog een keer. Met nog twee minuten voor tijd kon het niet meer mis gaan. Dat gebeurde ook niet meer. 0-1 gewonnen!

Top mannen van de C1! Als derde op de ranglijst geëindigd. Helemaal top!