Hertha F2 weer een ronde verder

14 december 2015

Op zaterdag 12 december reisde de F2 af richting Loenen voor de bekerwedstrijd tegen De Vecht F2.

Het zonnetje scheen en de jongens hadden er ook dit keer weer veel zin in.

De eerste minuten van de wedstrijd werden de Vinkeveners direct op scherp gezet, want ook Loenen had er zin in. Al snel wist Hertha de aanval van de tegenstander te stoppen en nam de bal over. Via de zijkant was daar Quin die richting de goal ging. Zijn schot hierop belande net naast, jammer. De keeper schoot uit, dat ging niet lekker, waarop een eigen doelpunt volgde, 0-1. Niet lang daarna wist Hertha vanuit het achterveld terrein te winnen. Alexandros zocht de ruimte en speelde de bal goed over. Alle spelers deden weer lekker mee. Dani wist de eerste echte goal te scoren, 0-2. De jongens lieten hun motoren weer draaien, Ruben ging zoals hij dat kan vol gas op de bal af. Loenen hield vanaf de aftrap balbezit en ging op het goal af, gelukkig was Sam er om de bal over te nemen en terug te spelen naar één van zijn teamgenoten. Thiago nam de bal mee naar voren en speelde deze mooi op Dani die er goed voor stond. Ook dit keer wist Dani de kans te bezegelen met een doelpunt, 0-3.

Keeper Jack had het rustig, dankzij zijn team die goed wist te verdedigen, wanneer Loenen dichterbij kwam. Alsof het niet genoeg was bleef Vinkeveen de overhand houden. Op o.a. het middenveld wist Bodhi zijn mannetje te staan. Vanaf de zijkant wist Kièro de bal mee te nemen en vanaf een afstand met succes op het doel te schieten, 0-4.

Tijdens de rust waren daar Marc en Pieter die de jongens goed verzorgden en motiveerden voor de 2e helft.

Deze helft ging Loenen er ook weer voor. Ze wisten door te breken en hun kans vrij direct te benutten. Keeper Ryan wist deze net niet uit de touwen te houden, 1-4. Hertha was weer wakker en nam de bal over. Er werd goed overgespeeld en de jongens zochten elkaar op.

De tegenstander kreeg geen extra kansen, maar ook Hertha wist niets extra te scoren.

Met de 1-4 zijn de Vinkeveners weer een stapje dichterbij de beker.