Hertha C1 tegen Breukelen C2

08 december 2015

Zaterdag 5 Dec stond de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop op het programma: Hertha C1 tegen Breukelen C2 . Om 13 uur floot René Stokhof voor de aftrap. We hadden de toss verloren en daardoor de eerste helft een harde wind tegen. Ondanks de harde tegenwind viel al heel snel de 1-0 door een goede pass van Paul die Andy mooi binnenschoot. Door een onbesuisde actie van de linksback van Breukelen moesten we helaas net zo snel weer afscheid nemen van Andy. Hij had een dikke bult op zijn knie. Einde wedstrijd voor hem en trainer Dobias moest weer improviseren. In overleg met Johan kwamen we tot een goede oplossing. Daarna kregen we veel kansen en konden we op Breukelen uitlopen. Dat lieten we helaas na waardoor we het ons zelf moeilijk maakten en Breukelen in de wedstrijd hielden. Vlak voor de rust schoot Tim de 2-0 binnen waardoor we iets lekkerder aan de limonade konden gaan. De leider/trainer was over heel veel dingen tevreden. We liepen alleen teveel met de bal waardoor we het ons zelf moeilijk maakten. Na dat gezegd te hebben gingen we de tweede helft in. Met de wind in de rug en Jim in de spits ging het snel doelpunten regenen 3-0 4-0 5-0. Een echte hattrick . Breukelen kwam ook niet meer in de buurt van onze invalkeeper Luca. Hugo wist ook het net te vinden. De 6-0 en 7-0 kwamen van zijn voet. Maar wie scoorde nu ook alweer het laatste doelpunt? Volgens mij Tim ??? Uiteindelijk werd het 8-0 : top mannen .