Hertha D3 - UVV D-3

07 december 2015

In de laatste wedstrijd voor de winterstop kwam de koploper naar Vinkeveen. Goed gemotiveerd gingen de mannen aan de bak. Het eerste kwartier gingen de ploegen gelijk op en waren er een paar mooie aanvallen te zien. De wind speelde een belangrijke rol in het veldspel van beide teams. Zo had Uvv de eerste helft de wind in de rug en loste van afstand harde schoten op het doel. Een van die pegels verdween in het net en dat was 0-1. Hertha trapte af en met een mooie aanval ging in dezelfde minuut de gelijk maker er in.1-1. In de volgende zes minuten zakte Hertha collectief door het ijs. Een foutenfestival van het hele team was de oorzaak dat Uvv er binnen zes minuten vier in schoot en zo was het ineens 1-5. Het werd ook nog 1-6 maar Hertha zag toch nog kans om voor de rust 2-6 aan te tekenen. Mark stak een donderspeech af en dat zette de mannen weer op scherp. Ondanks dat er na de rust veel beter werd gespeeld maakte Uvv nog twee doelpunten en was het 2-8. Toen vonden de boy’s het blijkbaar welletjes en gingen maar weer eens vol in de aanval. Binnen een paar minuten werd er weer twee keer gescoord en was het 4-8. De laatste minuten viel er aan beide kanten nog een doelpunt en zo sloot de D-3 de eerste helft van het seizoen af met een 5-9 verliespartij. Wij als supporters hebben genoten van een vriendenploeg die heel wisselvallig speelde . De mooiste actie’s werden afgewisseld met fouten maar we gaan vol vertrouwen na de winterstop weer aan de bak. Tot volgend jaar.